• 瀏覽: 20,438
  • 回覆: 113
依家賣藝香港瞓街痾屎,咩野價?
專業拍攝:
[港產請你食屎記之港女迴轉壽屍痾屎日記]
專業水準多角度cctv3D立體拍攝,vr抗爭實境爆漲後期制作比美何你活!

攪死自己國家嘅企業?

引用:
原帖由 豬仔會爬樹 於 2023-2-9 09:40 發表

日本近日出現一股拍片惡搞風潮,繼連鎖迴轉壽司店、人氣烏冬店、咖哩店遭人惡搞食材、調味料、餐具後,鐵路公司、牛丼連鎖店吉野家也受害。

日本電視台(Nippon TV)報道,日本社交網又出現「迷惑行為」(日文迷惑意為使人困惑、為難等)短片,可見一名男子在愛媛縣大洲市一處JR車站附近建築物上,把建築地盤用的黃黑相間膠桿

...
呢招叫天下無完卵, 揾人温出一支全世界係咁, 一係你就唔出去食, 所以乜乜朗就好翻.

都啱嘅, 咁嘅樣貎, 唔拍番啲自虐嘅片, 佢呢世人都唔會做到主角架嘞, 不過, 我就冇興趣睇嘞

受尾狗影響,架佬公民質素都每況愈下!

啲日本仔真係好無聊

日本過一排拍返 D 幼稚園學生去沙灘執下垃圾, 
大家好快唔記得.... 

引用:
原帖由 skydancer 於 2023-2-9 09:47 發表

香港某d腦殘白痴又會有樣學樣,以為咁先叫做「潮」
鄉講拮嘢家要買飛時當買嘢咁講埋先有包免費薑片,所以係鄉講無可能發生

引用:
原帖由 豬仔會爬樹 於 2023-2-9 09:40 發表

日本近日出現一股拍片惡搞風潮,繼連鎖迴轉壽司店、人氣烏冬店、咖哩店遭人惡搞食材、調味料、餐具後,鐵路公司、牛丼連鎖店吉野家也受害。

日本電視台(Nippon TV)報道,日本社交網又出現「迷惑行為」(日文迷惑意為使人困惑、為難等)短片,可見一名男子在愛媛縣大洲市一處JR車站附近建築物上,把建築地盤用的黃黑相間膠桿

...
一陣吿佢一百億yen咪喊

為咗呃like,好多人做低能嘢!

引用:
原帖由 2013gundam 於 2023-2-9 09:55 發表

初初吉野家黎香港落腳果 都係紅薑 七味粉 每張枱都有
但過左無耐 就全部轉獨立包裝
我諗日本都係走緊呢條路
依家鄉講係終極版,要係買飛時講明要包薑先免費派,係張飛會打埋,無得後補

引用:
原帖由 kamiry 於 2023-2-9 10:04 發表

用得抖音啲人,
都係智障為主。
所以有理由相信是大陸人在日本惡作劇

小黃人話日本仔好有公德心wo

咁仆街

黃屍鄉下

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]