• 瀏覽: 42,550
  • 回覆: 259
  • 追帖: 3
+8
早前友邦(1299)一位靚女保險經紀曾寶兒(Boyi)因上載一張終極性感照而爆紅,但同時招惹部分同行不滿。性感背後,其實她目標明確,比不少同齡人知道自己想要什麼,大學未畢業已決心從事保險業,「最吸引我是收入無上限,盡早換取時間及財富自由。」 Boyi今年才26歲,但已在帶領一個有約15至20人的保險團隊,最高峰個人單月收入超過90萬元。但她並非「贏在起跑線」,在她1歲時,爸爸遇上工傷意外,導致永久 ...

講相反話?

btw,純粹八掛問,究竟保險界有冇開床單呢樣嘢?

(更新:綜合各師兄所講,有贊成有反對,我一直信有,有師兄話十萬一年保費就有床單,咁究竟點人地先開床單呢,歡迎留言討論)

新聞來源連結:

https://www.singtaousa.com/2323- ... 「靚女喺呢行無咩着數」/4407079

真係自由?

引用:
原帖由 banjo. 於 2023-2-9 08:39 發表

真係自由?
咁時間上點都自由過正常辦公室工嘅

記者同佢做個人廣告???

引用:
原帖由 voyagehk 於 2023-2-9 09:01 發表

咁時間上點都自由過正常辦公室工嘅
表面就係, 除非唔跑數唔追佣啦, 實際係24小時on call, 個客有事起上嚟, 要隨傳隨到, 要搵客, 幾夜都要預備同客傾.

當然滾去嗰未來

咁呢啲冇計,有啲寫字樓有需要都一樣要返去執手尾🤦‍♂️

最緊要床單

引用:
原帖由 banjo. 於 2023-2-9 08:39 發表

真係自由?
10A都好似轉咗去做保險

引用:
原帖由 touya08 於 2023-2-9 13:15 發表

10A都好似轉咗去做保險
如果佢真係肯做, 肯定好快爆數.

勁過林作﹖

撳入去原來好多相, 依個躉....無得輸

靚女始終有着數  

靚女點會冇着數,咪玩喇

最高峰個人單月收入超過90萬元...識好多有錢人??

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]