• 瀏覽: 35,967
  • 回覆: 128
+6
引用:
原帖由 23337799 於 2023-2-8 19:09 發表

有可能,有人質疑一個體格力量都強女人一倍既男人不能控制一個女人我覺得講得吾係甘岩,條女收工可能已經又醉又冇力,個男人先推佢訓底羅一個對自己有優勢身位要控制佢有幾難,另外男方真係一拳或一巴車落去已經可以打到佢暈暈地再施暴,女方做拳手基本上係著裙,要除佢內褲又係一d都吾難
男都都唔係拳擊手喎, 佢地只酒吧請的猜枚嗰種拳手喎, 乜嘢叫體格力量都強女人

佢地係咪有睇文架?

起吓佢底先?!

附件

Screenshot_20230208_194618_Samsung Internet.jpg(16.9 KB)

Screenshot_20230208_194618_Samsung Internet.jpg

引用:
原帖由 audia 於 2023-2-8 19:12 發表

間吧邊瓣睇㗎?😡
發生係元朗區某間吧喎

好大機係知勞資糾紛,其實係乜都冇,唯一可以算係既,就只有下體接觸磨擦同體液交換,但性需要其實男女都有,呢樣野根本大家有份享受(已經唔計傳說中既女性性高潮時間比男性長好多,當然,女人要R著數時,就會講成性係女人蝕底女人單方面付出,「我有畀你D架」),所以其實唔算得到D乜,只係滿足雙方都有既需求,同一齊食餐飯冇分別(當然,埋單畀錢就......女人唔願食既豬頭骨就......)

做香港做男人特別吃虧

收工同事起痰  想打場友誼波   嚟得太突然
原告應變能力弱左   就被人入了

引用:
原帖由 audia 於 2023-2-8 19:46 發表

起吓佢底先?!
呢條友自己有老婆, 可以返屋企強姦老婆都冇手尾, 但偏要強姦人地女友,佢的同事, 抵佢要入去坐監的

不得不提,就是現今無論在意識形態上、兩性相處上、實際法例和權力方面,女性都高高在上,壓逼男性。好簡單,女性藉以天生較易獲得同情既外表,充分利用此優勢令男人為自己賣命,在人際相處中,從來只出口,不出手,從中挑撥離間,就達到他人自相殘殺,自己就全身而退既目的。永遠女性就係藉住把口,不斷講好多野傷害男性,最後令男性忍受不到而出手,最後就以法律手段整死個男人。當然你會話係個男人無用EQ低,但係成個現象既背後問題大家要睇清楚,逼到男人去絕境既原因正正係一個完全傾斜既兩性相處規則;女人可言語攻擊,男人不可言語攻擊女人。 。 呢個就係現今兩性相處潛規則已被女權份子操縱既一大事例。,,其實整體!!

睇到我硬咗……

「男友照做發現其內褲濕了,X在男友追問下透露遭人強姦,並脫下底褲。」

原文網址: 酒吧拳手涉姦女拳手 趁店內無人沙發上就犯 完事後稱:你咁唔想 | 香港01 https://www.hk01.com/article/864594?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral

引用:
原帖由 kwoklso6 於 2023-2-8 19:47 發表

好大機係知勞資糾紛,其實係乜都冇,唯一可以算係既,就只有下體接觸磨擦同體液交換,但性需要其實男女都有,呢樣野根本大家有份享受(已經唔計傳說中既女性性高潮時間比男性長好多,當然,女人要R著數時,就會講成性係女人蝕底女人單方面付出,「我有畀你D架」),所以其實唔算得到D乜,只係滿足雙方都有既需求,同一齊食餐飯冇分別(當然,埋單畀錢就......女人唔願食既豬頭骨就......)

做香港做男人 ...
又勞資, 邊黎咁差多勞資糾紛呀

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-2-8 19:46 發表

發生係元朗區某間吧喎
咁問蛋餅強可能知。

附件

images.jpeg-15.jpg(67.23 KB)

images.jpeg-14.jpg(121.76 KB)

plf32_0.jpg(33.99 KB)

下載.jpeg-8.jpg(19.96 KB)

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-2-8 19:49 發表

又勞資, 邊黎咁差多勞資糾紛呀
點解無女人告男人,告唔成當無事發事都無唔洗負責,告得成男人就要坐監,足球踢波插水都要黃牌啦,咁抵既事點會唔攞盡佢攪😂

港女對港男就一定要6呎靚仔先叫man,對鬼佬就5呎禿頭大肚腩小兒麻痹咁樣都照出水,A&F果款鬼仔就直頭興奮到鼻哥窿都想俾條洋腸入.如果TVB整套"洋腸大作戰"搵d港女同白人相睇,影低佢地

我對拳手有d歧視,唔方係好人,當然唔想可以告強姦者.

條仔比女友做拳手真係預咗帽事

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-2-8 19:48 發表

呢條友自己有老婆, 可以返屋企強姦老婆都冇手尾, 但偏要強姦人地女友,佢的同事, 抵佢要入去坐監的
唔好亂放流料,“強姦老婆”唔係冇手尾,任何人任何關係都唔應該“強迫”進行性行為