• 瀏覽: 35,807
  • 回覆: 128
+6
事主到收工時間可能已經飲醉咗

好仆街喔,根本早有預謀,日日等..日日等..終等到有一日只係得返事主同佢就露出狼相了,新聞話被告沒有戴安全套強行同事主性交並體內射精,之後否認控罪,真係判佢十年都覺得小。

果然港燦夠能哂狗西!成能日好似無西吊甘!乜西都放入去!真係吊你老母臭西!

引用:
原帖由 23337799 於 2023-2-8 17:46 發表

好仆街喔,根本早有預謀,日日等..日日等..終等到有一日只係得返事主同佢就露出狼相了,新聞話被告沒有戴安全套強行同事主性交並體內射精,之後否認控罪,真係判佢十年都覺得小。
所以這色狼,更不應放過,佢利用同事間的互信來老強,更不可放過佢!

男人右手襟住條女2隻手
即係男人用一隻左手除左條女及自己下身所有衣物
而女人當時又有用腳踢個男人
真係咁易生插條女

同類相食?!!  

提示: 違規內容已被屏蔽
有男拳手?

出得嚟玩嘅嘢由女仔
好不幸比男性強姦
都係嗰啲夜遊人 越墮落越快樂
乜佢都怕污糟要同男友分手
咁乖就返屋企做多份補習
教下小朋友啦
重作

引用:
原帖由 副特首 於 2023-2-8 18:16 發表

有男拳手?
應該係 猜枚手, 係酒吧陪客猜枚猜包剪揼那些員工

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2023-2-8 17:28 發表

你尋日有乜疑問?
仲敢提問題咩?幾差多師變豬攻我,嗡6錯,發發豬攻擊!都係低調d 好

引用:
原帖由 launch_date 於 2023-2-8 17:17 發表

咪L返呢D工啦~~~
品流複雜,根本係高危
唔係黑心,根本好容易出事既,差在妳睇唔睇得開既啫~~~

而呢位友,係擺明強姦,直情當法律無到~~重判就岩

⋯⋯
你又講得吾係好岩 咁全世界夜場係咪女人吾返得  而家老強喎  係咪着得小就要比人吊個d心態?

高危工作
要小心咸濕顧客
也要小心咸濕同事

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2023-2-8 17:54 發表

男人右手襟住條女2隻手
即係男人用一隻左手除左條女及自己下身所有衣物
而女人當時又有用腳踢個男人
真係咁易生插條女
條女做拳手飲到收工應該都醉醉地啦,但麻甩佬吾同飲左酒有時會好撚好力,特別係發酒瘋果時

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]