• 瀏覽: 27,966
  • 回覆: 145
+2
引用:
原帖由 jksoswow 於 2023-2-8 12:35 發表

個波飛去美國度唔係應該中國打電話俾美國道歉咩?點解既?
因為美國心底一直奶共又恐共 又想奶又要驚咁囉

引用:
原帖由 wingaman 於 2023-2-8 13:18 發表

哈哈,中國先唔會擊落民用飛艇,但再有軍用偵察機黎就唔好怪中國唔客氣
唔打佢落嚟, 又點知佢係咪 "民用飛艇" 呢?

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2023-2-8 13:23 發表

唔打佢落嚟, 又點知佢係咪 "民用飛艇" 呢?
咁知咪得囉!傾乜七呢仲??

次次挑釁完別人就話想通話,「面皮厚」就天下無敵?

射之前唔傾,射L完仲有咩好傾!

睬佢都儍!同佢班友傾盞晒時間,經常講完唔認數!乜9四不一無意,嗡完咪照玩嘢。

魏鳳和做得好, 同美狗傾嚟都浪費生命.

美國自己攞嚟丟面

引用:
原帖由 jksoswow 於 2023-2-8 13:07 發表

係幾威既~出4架戰機3枝導彈射波波
我唔怪你既無知 , 好多小學雞以為用橡筋就可以打個波波落黎..  
呢個波波雖然係平價野, 但處在極高層 又唔發熱, 一般戰機又真係打唔到  (例如中國籤20)
美國今次係向國民和各國展示唔怕你玩陰濕野. 呢幾支導彈錢洗得值啦

老美想傾呢個汽球用咗幾多錢,因為佢地個導彈用咗唔小錢

引用:
原帖由 ufo2018 於 2023-2-8 13:35 發表

老美想傾呢個汽球用咗幾多錢,因為佢地個導彈用咗唔小錢
導彈錢嘛。。佢開到口嘅,先扣起波波錢再豪俾佢都不妨,
不過中國波波值十億噃??

引用:
原帖由 jksoswow 於 2023-2-8 13:12 發表

仲有人撐老尾先好笑美國好勁架,用導彈射波波
香討好多呢啲撐美黃狗,呢個帖都有幾隻幫主人出來吠

人無恥,便無敵!

可以打俾台北唐鳳

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]