• 瀏覽: 26,669
  • 回覆: 421
+9
引用:
原帖由 fun_db 於 2023-2-8 10:33 發表

同感
臭西太自以為是
呢條友十分之乞人憎

引用:
原帖由 chimaylam 於 2023-2-8 10:35 發表

又唔係李慧詩母校
佢一腳牛屎,邊入到?!

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2023-2-8 11:01 發表

佢一腳牛屎,邊入到?!
咪係lor.......入唔到名校咪可能唔開心 
之後英華籌款關佢能事咩

係人係鬼一眼就睇得出。

如果片段是用作紀錄片和電影用途,自己不可能忘記,尤其此片涉及商業性質,明言自己沒有同意過參與紀錄片拍攝,因此她認為「我是被通知成為電影的一部分」。

呢個先係重點, 呀電影人⋯⋯唉

小店老闆仔都識,名人食客比面影張相,
唔通可以放去大銀幕做廣告,拍電影,出記念品咁咩~~~

最多偷雞貼上食店幅牆做宣傳既啫,派通街咩~~

呀電影人,妳係無腦吖~~~還是恰細路呀??

仲要班囡唔係「過鏡」,係比妳影晒十年私生活呀,
鐘意唔鐘意都比妳影L晒既「真人Show」
班囡有幾信任妳??妳咁泥賺錢??

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 8-2-2023 10:59 發表

我都想知點解咁多cctv片可以上咗youtube
要睇法律條款, 有冇當眼處講明有CCTV正在錄影, 錄影來有咩野用途

當然你可以寫明CCTV正在錄影, 片段用來做真人SHOW會係戲院上映, 咁就少好多法律責任

引用:
原帖由 launch_date 於 2023-2-8 11:04 發表

如果片段是用作紀錄片和電影用途,自己不可能忘記,尤其此片涉及商業性質,明言自己沒有同意過參與紀錄片拍攝,因此她認為「我是被通知成為電影的一部分」。

呢個先係重點, 呀電影人⋯⋯唉

小店老闆仔都識,名人食客比面影張相,
唔通可以放去大銀幕做廣告,拍電影,出記念品咁咩~~~

最多偷雞貼上食店幅牆做宣傳既啫,派通街咩~~

呀電影人,妳係無腦吖~~~還 ...
根本香港/呆灣etc, 電影界就黑社會多
冇當年傳聞劉華比人用槍迫拍戲叫斯文架啦 

古生有行劫案底做主席
姓向唔使多介紹

有不滿上法庭解決,所有講既野都在宣誓下說明,
係個人平下話自己聖女貞德上身都得。

既然李慧詩唔鍾意被上鏡 如果再公映 都理應剪走佢

引用:
原帖由 TRITON-BSD 於 2023-2-8 11:18 發表

有不滿上法庭解決,所有講既野都在宣誓下說明,
係個人平下話自己聖女貞德上身都得。
大導演對班女就講簽左同意書.... 
又唔見同李慧詩簽???

既然車神真係大有道理就去告製作公司,係香討,FB 社交平台鳩吹又係得個桔。。。正宗細路仔玩賓洲。

引用:
原帖由 TRITON-BSD 於 2023-2-8 11:32 發表

既然車神真係大有道理就去告製作公司,係香討,FB 社交平台鳩吹又係得個桔。。。正宗細路仔玩賓洲。
停左上啦  
大導演咁有理又跪???

照上lor.......嬴硬架ma

引用:
原帖由 chimaylam 於 2023-2-8 11:33 發表

停左上啦  
大導演咁有理又跪???

照上lor.......嬴硬架ma
停左唔告得? 最on9就係非當事人扮支持柒頭,人地圍班之前點傾,講左D咩,局外人跟本完全唔清楚,上法庭最好,所有說話都要宣誓要上身責任,唔似社交平台抽完水就散。

引用:
原帖由 TRITON-BSD 於 2023-2-8 11:45 發表

停左唔告得? 最on9就係非當事人扮支持柒頭,人地圍班之前點傾,講左D咩,局外人跟本完全唔清楚,上法庭最好,所有說話都要宣誓要上身責任,唔似社交平台抽完水就散。
跪就唔告lor  
都冇票房, 告嬴都冇錢賠

引用:
原帖由 chimaylam 於 2023-2-8 11:48 發表

跪就唔告lor  
都冇票房, 告嬴都冇錢賠
你地告唔告你代做表?連嬴輸結果你都判埋? 真是抽水中硬膠再硬膠

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]