• 瀏覽: 26,679
  • 回覆: 421
+9
引用:
原帖由 畢架山人.歡歡 於 2023-2-8 10:09 發表

根本就係黃絲見張婉婷幫政府做嘢就搞事!
琴晚同前晚…乜乜團體都走出黎發聲明攻擊張婉婷!攻勢排山倒海。

香港體育記者協會發聲明話踩張婉婷一腳,
不過監製今次出來講話校方向日本主辦單位攞正牌採訪架,呢個黑記團體又7咗!

單車總會發聲明,不過而家監製出來話係陳仲雨搭路,單車總會7咗啦!
其實班友乜心態都心知肚明啦
導演拍呢套片只係幫母校無收益

引用:
原帖由 畢架山人.歡歡 於 2023-2-8 10:09 發表

根本就係黃絲見張婉婷幫政府做嘢就搞事!
琴晚同前晚…乜乜團體都走出黎發聲明攻擊張婉婷!攻勢排山倒海。

香港體育記者協會發聲明話踩張婉婷一腳,
不過監製今次出來講話校方向日本主辦單位攞正牌採訪架,呢個黑記團體又7咗!

單車總會發聲明,不過而家監製出來話係陳仲雨搭路,單車總會7咗啦!
香港體育記者協會不同香港記者協會, 現任主席為香港文匯報的資深體育記者朱凱勤

引用:
原帖由 chimaylam 於 2023-2-8 10:11 發表

有冇收益又點.....你放人d片冇問就柒晒啦 
PS : 李慧詩係英華咩???
相信放佢訪問只係為提出香港精神, 咁都得罪佢? 咪E+已經say sorry囉
佢無香港精神咪算啦

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-2-8 10:15 發表

相信放佢訪問只係為提出香港精神, 咁都得罪佢? 咪E+已經say sorry囉
佢無香港精神咪算啦
李唔係英華, 英華籌款關佢咩事???

衰左重死撐

根本就係詐騙,等於將保安用途CCTV擺去戲院賺錢

引用:
原帖由 chimaylam 於 2023-2-8 10:17 發表

李唔係英華, 英華籌款關佢咩事???

衰左重死撐
佢唔係英華就唔出得鏡? 都話say sorry
唔順咪要求賠償囉?
以後就唔好扮晒嘢

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2023-2-8 10:19 發表

根本就係詐騙,等於將保安用途CCTV擺去戲院賺錢
咪佢地囉!
出10幾秒呃咗佢乜嘢? 騙佢乜嘢?
還有訪問片斷版權屬於訪問者擁有

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-2-8 10:21 發表

佢唔係英華就唔出得鏡? 都話say sorry
唔順咪要求賠償囉?
以後就唔好扮晒嘢
咁你又話係英華籌款, 唔係賺錢 
又唔係英華舊生, 放落去英華記錄片目的係咩???

想痴人名氣+食人血曼頭既狗能, 又要扮高尚

引用:
原帖由 chimaylam 於 2023-2-8 10:03 發表

點解要出10幾秒???  
唔搵湯告老師出10秒???
阿rock又10秒........屎太龍又10秒
電影主角之一係馬燕茹,係牛西隊友!
你估張婉婷要靠牛西10妙片段吸客入場咪!😌

引用:
原帖由 chimaylam 於 2023-2-8 10:25 發表

咁你又話係英華籌款, 唔係賺錢 
又唔係英華舊生, 放落去目的係咩???
我無睇唔知放個咁嘅"人"落去為乜喎?
E+就算繼續放有佢起度都變負資產啦!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-2-8 10:27 發表

我無睇唔知放個咁嘅"人"落去為乜喎?
E+就算繼續放有佢起度都變負資產啦!
黃店呃唔到水魚發爛渣 feel

引用:
原帖由 畢架山人.歡歡 於 2023-2-8 10:26 發表

其實即係唔想益隊友呀!
明白晒

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-2-8 10:28 發表

其實即係唔想益隊友呀!
明白晒
呢條牛西正人渣!等睇佢幾時俾單車車死

引用:
原帖由 畢架山人.歡歡 於 2023-2-8 10:26 發表

其實拍左班女10年, 李慧詩果10秒係可有可無lor
HK d 19導演最能鐘意搵名星串幾秒增加票房

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 8-2-2023 10:23 發表

咪佢地囉!
出10幾秒呃咗佢乜嘢? 騙佢乜嘢?
還有訪問片斷版權屬於訪問者擁有
訪問前應該會講點解要訪問,咩野用途

等於CCTV寫明有錄影保安用途

改變用途就要再問返片中人,理得你幾多秒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]