• 瀏覽: 22,460
  • 回覆: 109
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2023-2-8 00:40 發表

發生咗啲咁嘅事你叫個女仔點面對個男朋友啫, 覺得面對唔到個男朋友亦覺得好似對佢唔住咁樣咪分手囉
男友咁都不離 不棄

但到現實仲未係夫婦,可惜!

引用:
原帖由 鼠貓 於 2023-2-7 15:50 發表

其他男人中岀後睇下條仔嘅反應😂
佢男友反應正常,
發現女友表現失常及知女友被姦立即找那色狼及報警

但女的,唔第一時間報警,仲要撇男友,拖一段時間先出聲,咁俾足夠時間色狼消滅證據
叫幫佢的艱難囉!

又係黃畜一隻?

奉政府籲:發現鬥毆、盜竊、搶劫、強姦、殺人等刑事、治安案(事)件,應立即報警。 ...

是公民知識

但怎解有不少女性被姦郤選擇逃避不報警?
但著條愚家衭搭地鉄,發現有麻甩𥄫就發晒火,仲要報警嗌性騷呢?

呢單嘢,如果唔係男人有eq,自己追住條女去找原因,那色狼豈不是可逃責?

難明那些女人心

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-2-8 07:50 發表

男友咁都不離 不棄

但到現實仲未係夫婦,可惜!
呢啲好難講㗎喎 唔分手又唔代表唔介意, 又唔代表冇條刺, 如果我係個女仔我會同個男仔分手囉, 何必要個男朋友咁委屈呢, 兩個人中間有呢一單嘢係好難 完全冇嘢咁喺埋一齊㗎

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2023-2-8 09:59 發表

呢啲好難講㗎喎 唔分手又唔代表唔介意, 又唔代表冇條刺, 如果我係個女仔我會同個男仔分手囉, 何必要個男朋友咁委屈呢, 兩個人中間有呢一單嘢係好難 完全冇嘢咁喺埋一齊㗎
合理,人生的碎月係走咗唔會返呢!
蹉跎下去兩人仲傷

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-2-8 07:56 發表

佢男友反應正常,
發現女友表現失常及知女友被姦立即找那色狼及報警

但女的,唔第一時間報警,仲要撇男友,拖一段時間先出聲,咁俾足夠時間色狼消滅證據
叫幫佢的艱難囉!
試下你係男人 你比男人強姦 你會唔會第一時間去報警呀, 將心比己, 同男朋友分手 係個女仔想為呢件事負責任唔想害過男朋友啫, 唔使畀你講到咁樣

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-2-8 10:03 發表

合理,人生的碎月係走咗唔會返呢!
蹉跎下去兩人仲傷
如果個女仔同個男仔啫個男朋友啦已經發展有性關係還好小小 如果未有呢種關係 個情況仲差點呀, 個女仔仲難面對重難交代呀

參考了小龍女,楊過及尹志平一段

小龍女被迷咩之後,唔報警,係因為佢以為係佢鍾意佢的楊過同佢發生關係。

唔去揾尹志平係因為佢都唔知係邊個草佢,但後來發現都即追殺尹到絕境冇怨念。

說明,女人發現被姦係會立即反擊

但我唔明怎解今次條女會咁反應囉!

如果我係條女

就即刻報警及call 男友,call記者call馬上公司炒大鑊,更民事向色狼要賠埋心靈損傷,這損傷一世嗰喎!

之前舊新聞仲騎呢,條女俾人強姦完,同男朋友做一次,先講。咩心態?共享?🙈

刪除。。。重複。🙈

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-2-8 10:10 發表

參考了小龍女,楊過及尹志平一段

小龍女被迷咩之後,唔報警,係因為佢以為係佢鍾意佢的楊過同佢發生關係。

唔去揾尹志平係因為佢都唔知係邊個草佢,但後來發現都即追殺尹到絕境冇怨念。

說明,女人發現被姦係會立即反擊

但我唔明怎解今次條女會咁反應囉!
你真係覺得呢個女人遇到呢啲事好似同畀人打一生一樣, 可以發好大脾氣暴警喎, 通常去報警嗰啲啦 好多唔排除都係想鬱嗰啲男人, 反而唔報警嗰啲啦 先絕大部分可能係真嘅,

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2023-2-7 15:57 發表

呢的女, 同人搞完又驚比自己條仔知, 咪話比人強姦囉。
係錦刀似

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2023-2-8 10:06 發表

如果個女仔同個男仔啫個男朋友啦已經發展有性關係還好小小 如果未有呢種關係 個情況仲差點呀, 個女仔仲難面對重難交代呀
咁更應對男友坦白,反而想隱瞞?更一黎要撇男友?當男友係nobody? 

如唔係男友發覺有異,條女走咗,仲追去發現佢喊,及追問先肯講,
如一路俾條女隱瞞下去。。。。
大佬呀,那些日劇av情節就會發生喎!所以條女被姦後的反應咁怪嘅?

我唔明囉??

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]