• 瀏覽: 31,895
  • 回覆: 169
  • 追帖: 2
+3
47名民主派因「35+初選」被控串謀顛覆國家政權罪,16人不認罪受審,審訊今(7日)踏入第二天。庭上播放一段懷疑偷拍所得的初選協調會議片段,戴耀廷在會上表示,有意運用《基本法》賦予立法會議員的權力,促成否決財政預算案和重啟政改等目標。控方提及「攬炒十步」時,法官一度打斷,表示未有讀出「無差別」(indiscriminate)否決財政預算案中「無差別」一字。法官形容,該字眼是本案重要字眼。

庭上播放當日的會議片段,畫面顯示從枱底角度拍攝,鏡頭多番搖晃,偶爾拍到戴的容貌<===真手足
4個其1????  

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/ins/港聞/article/20230207/s00001/1675740856893/初選案-庭上播初選協調會議片段疑偷拍所得-官指「無差別」否決預算案屬關鍵字

從枱底角度拍攝 

無間

局中局、誰中伏 

引用:
原帖由 silverseven 於 2023-2-7 13:53 發表

從枱底角度拍攝 
極懷疑純粹想影裙底 

即係有心人一早留定證據做無間道

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-2-7 15:44 發表

極懷疑純粹想影裙底 
我估個個都有偷拍...... 
有用時咪有用lor........唔要咪del lor

呢條25仔醒呀,
留定證據可以保身

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2023-2-7 15:45 發表

拍定又冇壞既......唔要最多咪del  
要脅用又得......美國最叻呢招

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2023-2-7 15:47 發表

呢條25仔醒呀,
留定證據可以保身
要脅手足用都得既......612基金咁大舊錢  
d黃人咁狗

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2023-2-7 15:45 發表

好睇過無間道

引用:
原帖由 chimaylam 於 2023-2-7 15:47 發表

拍定又冇壞既......唔要最多咪del  
要脅用又得......美國最叻呢招
唔知拍片條友每日有無返安全屋寫包膠 

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2023-2-7 15:52 發表

唔知拍片條友每日有無返安全屋寫包膠 
應該有  
得果一條片點轉控方證人

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-2-7 15:44 發表

極懷疑純粹想影裙底 
X 2
剛剛 與到 啱啱!

開會有偷拍,可能有國家特務滲透漢奸裡面搜集罪證,國安法之後,臥底應該不用三年又三年做下去,可以做返人了。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]