• 瀏覽: 5,305
  • 回覆: 21
屯門發生家暴案。昨日(6日)晚上9時半左右,據報一名13歲印度裔男童返回友愛邨友信樓寓所時,疑因遲返家的關係,遭年約40歲的父親責備,其間有人

個仔報警拉返自己老豆, 叻仔, 個老豆坐監, 睇下邊個養你個衰仔。😆😆😆

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/864430/屯門13歲男童遲返家-疑遭父用木棍毆打?utm_medium=Social&utm_source=fbpost&utm_campaign=news

horrible 

有好多社團, 鍾意喺屯門搵新血.

佢老豆做得岩,呢個年紀唔教就等入黑社會啦,情況等同美國既黑人區,佢地身邊太多呢類人

唔教遅D又多個敗類,到時區內就唔好怨多罪犯強姦犯喇

仲以為幾十年前先有舊式父母用木棍教仔,今天竟然仲有人如此懷舊。

引用:
原帖由 Joeycky 於 2023-2-7 16:09 發表

仲以為幾十年前先有舊式父母用木棍教仔,今天竟然仲有人如此懷舊。
以前父母打仔, 係好閒嘅事, 而家就分分鐘坐監。

教仔教到咁痴線🤭

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2023-2-7 11:55 發表

屯門發生家暴案。昨日(6日)晚上9時半左右,據報一名13歲印度裔男童返回友愛邨友信樓寓所時,疑因遲返家的關係,遭年約40歲的父親責備,其間有人

第日唔好有角色互調既家暴案就得

而家唔教,學壞左就無得教

叻仔

印度巳經用底武力,嚴重用強姦,雞姦或輪姦佢哋無人性。

木棍會打死人,下次用藤條好喇

跟返大陸法律,打仔唔犯法咪得😂

引用:
原帖由 Joeycky 於 2023-2-7 16:09 發表

幾十年前多數用藤條教仔

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]