• 瀏覽: 2,433
  • 回覆: 9
紀錄片《給十九歲的我》引起多項爭議,除有片中學生表明一早反對公開放映卻未獲理會外,導演張婉婷更曾在電台自稱在日本拍攝曾是香港單車代表的馬燕

張導演 你要做呢啲就咪撚自爆出嚟啦
咁樣一搞 香港嗰啲真正採訪體育新聞啲記者真係多得你唔少😈

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時體育/864326/給十九歲的我-張婉婷無證採訪李慧詩-體育記者協會發聲明狠批?utm_medium=Social&utm_source=fbpost&utm_campaign=sports

不如查下點解有人放佢入去採訪啦!
唔係有內鬼放行, 佢真係可以隨隨便便入到去?

引用:
原帖由 細菌人一路發 於 2023-2-7 10:50 發表
紀錄片《給十九歲的我》引起多項爭議,除有片中學生表明一早反對公開放映卻未獲理會外,導演張婉婷更曾在電台自稱在日本拍攝曾是香港單車代表的馬燕

...
呢類大型活動, 應該都會有採訪証之類. 
斷估, 有証嘅記者幫佢入去.

體記會長係霍啟剛公子,與記協無關。

我覺得呢位女子可能伴侶離世,老年孤苦無依所以short L 咗。
做犯法缺德行為不特止,仲爆拍檔攝影師冒簽。
未交待公演收入點分啊!

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2023-2-7 11:00 發表
不如查下點解有人放佢入去採訪啦!
唔係有內鬼放行, 佢真係可以隨隨便便入到去?
所以咪話佢要做呢啲就咪撚自爆出嚟 咁樣同倒自己米有乜分別? 以為自己好威 不過係累埋其他體育記者囉 當然 過多一排又可以當無事發生

李慧斯你一隻老曱甴,又一證明

引用:
原帖由 白銘2020 於 2023-2-7 11:18 發表
李慧斯你一隻老曱甴,又一證明
張大導做呢啲偷偷摸摸唔光明正大 咁算係乜嘢?

引用:
原帖由 6674 於 2023-2-7 11:15 發表
體記會長係霍啟剛公子,與記協無關。

我覺得呢位女子可能伴侶離世,老年孤苦無依所以short L 咗。
做犯法缺德行為不特止,仲爆拍檔攝影師冒簽。
未交待公演收入點分啊!
連埋優先場累積900萬票房 呢條數認真襟計

引用:
原帖由 細菌人一路發 於 2023-2-7 11:17 發表

所以咪話佢要做呢啲就咪撚自爆出嚟 咁樣同倒自己米有乜分別? 以為自己好威 不過係累埋其他體育記者囉 當然 過多一排又可以當無事發生
原來佢都有問題...

小朋友都可以做記者,張導演就唔可以??!!

主題標籤 #李慧詩
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]