• 瀏覽: 5,645
  • 回覆: 23
+2
中國外交部發言人毛寧2月6日主持例行記者會。對於美方聲稱在拉丁美洲上空發現第二個中國氣球,毛寧證實,該無人飛艇來自中國,屬民用性質,用於飛

呢d氣球成本低幾皮嘢人仔應該無問題[高空氣球幾舊就無可能!]
一日放一百幾十個上天, 每日有10個8個飛到美國都幾好玩  
果堆F22無幾耐就全部玩到要退役!

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時中國/864292/拉丁美洲上空再現氣球-外交部證為中國無人飛艇

呵呵~橋段似曾相識,有人畀人弄呀
可能有第3粒出現

用幾千蚊嚟浪費美狗幾拾萬, 真過癮.

引用:
原帖由 banjo. 於 2023-2-7 13:28 發表
用幾千蚊嚟浪費美狗幾拾萬, 真過癮.
5年前美國佬都放左數億黎搞香港啦

用來燒0下美國的飛彈, 上次AIM-9 Sidewinder好似每支至少US$381,069.74 (Block II)

俾布林肯做左下台階啫🤣

隔離eddie仔都開始幫白皮豬散播氣球事件效應喇。
哩隻忠犬咁賣力,白皮豬主子真係應該獎勵下佢喇

引用:
原帖由 SOHEUNG 於 2023-2-7 13:36 發表

5年前美國佬都放左數億黎搞香港啦
老尾搗亂基金

一支飛彈要 400k 美元, 即係成 三百萬人仔, 汽球最多係幾萬人仔,  放多 D 去美國任佢打  。

引用:
原帖由 ryokun99 於 2023-2-7 13:44 發表
隔離eddie仔都開始幫白皮豬散播氣球事件效應喇。
哩隻忠犬咁賣力,白皮豬主子真係應該獎勵下佢喇
氣象局長都紥職做政協主席,佢仲信西媒免職打緊飛機。。

引用:
原帖由 josonlai 於 2023-2-7 13:56 發表

氣象局長都紥職做政協主席,佢仲信西媒免職打緊飛機。。
哩隻西狗又唔俾正常人覆po篤爆佢。我埋檢舉佢個po嘍

我哋幫你納粹美監測埋天氣要收返錢

引用:
原帖由 ryokun99 於 2023-2-7 14:00 發表

哩隻西狗又唔俾正常人覆po篤爆佢。我埋檢舉佢個po嘍
條eddie 仔其實呆灣仔!日日~12:00就出post, 似返工!

中國有所不知,氣球所經國度,若是小國窮國當然無問題,但現時所經美,日,韓,台等路線,都係有公元3000年未來科技強國,豈容中國氣球窺探

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]