• 瀏覽: 45,884
  • 回覆: 468
  • 追帖: 1
+20
基路難行

引用:
原帖由 hkjacky 於 2023-2-7 08:59 發表

終審仲點上訴
人大䆁法就可以

終審好野!
市民可以自由改身份証的性別了!

繼後會不停詐取社會福利

呢條友入女廁喎!唔打七佢先奇!法官應該睇埋樣先判喎

真唔明白,她除了男性裝扮外,有邊一忽代表男性構造?

E! 香土小妹哥可以再換身份證。。。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2023-2-7 07:08 發表
2月6日的終審法院外,謝浩霖(Henry)手持淺藍色、粉色及白色條紋相間的「跨性別驕傲旗幟」,展現燦爛笑容,宣告相隔逾五年、兩次敗訴之後,終在身

假髪人治港,乜嘢都可以

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2023-2-7 07:08 發表
2月6日的終審法院外,謝浩霖(Henry)手持淺藍色、粉色及白色條紋相間的「跨性別驕傲旗幟」,展現燦爛笑容,宣告相隔逾五年、兩次敗訴之後,終在身

DNA 入面係男就係男. 係女就係女...
你個人思想或靈魂係男女我地唔會知.
依家講係實實在在一個世界裡面既世人認知.

隨便改變認知咁簡單? 以後做成既衝擊會好大. 影響後世
最簡單我諗到既係. 男變女後. 參加子比賽, 就有本質既分別
變性人一定比女性強..即使100個入面有一個比男人強. 但99個已經造成不公平.
或者以後只有男子比賽記錄, 和變性女人比賽記錄.

引用:
原帖由 touya08 於 2023-2-7 09:28 發表

佢就係無建JJ但又想改變性別先攪咗(打官司)咁耐

P.S. 我最卵憎LGBTQ
性別個欄加多幾個選項

什麼公義!少撮人偏歪的倫理價值觀抹剎社會大眾的道德規範 少撮人歪曲遲來公義傷害了大眾人的道德公義🤔 香江日下劣幣驅逐良幣🧐 真係眼🙈

男女大兜亂!🤦‍♂️

引用:
原帖由 肥仔xxx 於 2023-2-7 11:08 發表
呢條友入女廁喎!唔打七佢先奇!法官應該睇埋樣先判喎
呢條友係女變男但未做晒手術, 佢想改身分證性別做男, 佢係想入男廁  

你就真係應該睇下新聞內容先討論

一個完美男兒身是有JJ,如他無JJ應要寫返女兒身,唔好另人類,真正男同女分不到是對,
她要公義可以,做埋男人JJ,用返男人JJ去到薯薯,甘先叫做男人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]