• 瀏覽: 45,816
  • 回覆: 468
  • 追帖: 1
+20
類似中間人?似男又似女,身分證加強變成男人🧍‍️?只有天知道男定女定其他品種?不係個個人都明白,哈哈😆⋯⋯

引用:
原帖由 miumiujorden 於 2023-2-7 09:55 發表

又確實係,  俾著仲有JJ, 但做了隆胸手術的男士, 是否可以入女更衣室呢,
還是挺住胸入男更衣室.
應該推廣殘廁比埋呢班不男不女人士用

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2023-2-7 07:08 發表
2月6日的終審法院外,謝浩霖(Henry)手持淺藍色、粉色及白色條紋相間的「跨性別驕傲旗幟」,展現燦爛笑容,宣告相隔逾五年、兩次敗訴之後,終在身

世風日下
道德淪亡

引用:
原帖由 h9995435 於 2023-2-7 07:10 發表
Dlm
香港政府點都要上訴到底
身份證上面嘅性別可以自己揀
黐撚線
立新法例啦

引用:
原帖由 hkjacky 於 2023-2-7 09:07 發表

呢單係女變男但未完成變性手術, 俾佢去男廁入男更衣室等等, 有咩蝕底嘅都係佢自己, 對男士影響有限

換轉係男變女, 然後同女士講有J嘅姐仔可以同你地一齊入女廁去女更衣室, 唔知女士們會有咩感想
外國好似有case話監犯話自己係女,結果成個女子監獄多人懷孕,連獄卒都有份。

引用:
原帖由 eriealan 於 2023-2-7 09:14 發表
其實不是很明白,呢條“友”還有陰道,可以懷孕
但身份證是男
可以有個創舉,[男子]懷孕,咁就厲害啦。

你中意基咪基到夠囉,最很憎成日煲到自己很高級咁。

怎解終院可以俾西人守關呀,香港係咪病咗?

終審班官,今次思維,異於常人

引用:
2月6日的終審法院外,謝浩霖(Henry)手持淺藍色、粉色及白色條紋相間的「跨性別驕傲旗幟」,展現燦爛笑容,宣告相隔逾五年、兩次敗訴之後,終在身

我都同你一樣

哦. 女變男.
佢咁既樣. (仲麻甩過我 ) 應該無人會懷疑係女啦. 入厠所. 當然係去男厠啦. 一定無問題喎.
唔通佢入女厠? (既然要做男, 無需入女厠, 俾人插)

引用:
原帖由 h9995435 於 2023-2-7 07:10 發表
Dlm
香港政府點都要上訴到底
身份證上面嘅性別可以自己揀
黐撚線
仲有得上訴咩?依家係咪終審法院判啦?

引用:
原帖由 eriealan 於 2023-2-7 09:14 發表
其實不是很明白,呢條“友”還有陰道,可以懷孕
但身份證是男
佢唔係求其換件衫扮男人,佢連乳房都切左,好明顯自我感覺係男人,你要佢入女廁我仲驚。

你試想下如果突然迫自己做另一個性別你都會想死。呢個case我唔覺得法官判得有問題。

引用:

無雀仔的男人?