• 瀏覽: 32,512
  • 回覆: 179
+3
舊聞加改圖

不過都想提醒大家,自由行曾經出現騙子,扼大家好心,唔係要錢,係幾十元一餐茶餐廳……我都奶過嘢!

引用:
原帖由 montejo 於 2023-2-8 06:18 發表

幾年前 p 圖嚟
就算係幾年前或者係近期都唔算係新聞喇!香港人始終都係太執著了!

引用:
原帖由 productdesigner 於 2023-2-7 01:45 發表

再有一張當街小便的圖片於網上瘋傳!近日本港出現多張當街大小二便的圖片湧現,今次更移至室內、在港鐵站月台上小便!

從該圖片中可看到,一名蓄短頭髮男子,身穿迷彩短袖上衣及運動褲,在鰂魚涌港鐵站月台,向着列車的方向,向地上小便,地板出現一灘淺黃液體,行為令人咋舌。剛巧一列車埋站,撒尿男對正車門,在射尿攔路下未見乘客落車

...
一睇就知係自小便低b嘅黃屍曱甴嚟!......

引用:
原帖由 天地有正正 於 2023-2-7 02:45 發表

愛國撚 點樣死雞撐飯蓋?又一個人才
個look咁似淫賤黎, 一睇就知係黃曱甴.....

引用:
原帖由 黑色勇士 於 2023-2-7 07:51 發表

左邊男冇帶口罩😷,幾多年前?
4年前,2020先開始強制戴口罩

引用:
原帖由 火之牧羊人 於 2023-2-7 08:16 發表

大陸想將香港變臭港只是時間問題。
一睇你老兄所寫既野就知你係一個有老既異視嗱。幾時瘡低見呀?異視??

引用:
原帖由 productdesigner 於 7-2-2023 01:45 發表

再有一張當街小便的圖片於網上瘋傳!近日本港出現多張當街大小二便的圖片湧現,今次更移至室內、在港鐵站月台上小便!

從該圖片中可看到,一名蓄短頭髮男子,身穿迷彩短袖上衣及運動褲,在鰂魚涌港鐵站月台,向着列車的方向,向地上小便,地板出現一灘淺黃液體,行為令人咋舌。剛巧一列車埋站,撒尿男對正車門,在射尿攔路下未見乘客落車

...
咪喺度說3道4,
唔柯督屎已算克制架嘞!

黃狗射尿

白卡

黃人全力造相,黃媒全力渲染

引用:
原帖由 東門吹風 於 2023-3-12 11:09 發表

咪喺度說3道4,
唔柯督屎已算克制架嘞!
咪撚柒啦
張相key出黎