• 瀏覽: 37,399
  • 回覆: 167
+2
美國東北部受強烈極地風暴吹襲,多區發出風寒警報(wind chill warning),一度影響約1,500萬人。據國家氣象局(NWS)2月4日資料,多地氣溫跌至歷

零下七十多度是什麼體驗呢!?那套冰封北半球的電影情節,似乎慢慢變為事實了。

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/即時國際/864239/極地風暴襲美國東北-新罕州華盛頓山零下78-c破全美紀錄

本身就係世界第一危險山 風力強 沒咩人會去
輻射 + 單極雙漩渦至美國東部 
徐非ff91出動 廢冰土太多 再次上演印度安納人

班黃畜話香港濕凍仲凍

負78度係體感,你吸入空氣肺會結冰

甘樣凍一凍, 所有野生動物昆蟲農作物都肯定死清光, 甘對一個國家來說應是一個災難嗎

白皮豬比天收。

全球暖化? 🤔

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2023-2-7 02:12 發表
班黃畜話香港濕凍仲凍
我在美加,早幾日負廿幾度加大風,大褸,頸巾,冷帽,手套都齊,我本想出 building 過對面馬路行超市,未到交通燈位已凍到頂唔順折返,揸車走算了

香港濕凍係比相同溫度體感凍些,但也不是差太遠的分別

天滅美畜

引用:
原帖由 thunderpig 於 2023-2-7 04:16 發表
全球暖化? 🤔
某個惡霸國家退出巴黎協定去破壞自然環境後出現的極端天氣終於找上正確對象了

本來有個氣球用來監察天氣變化,不過比登神打咗落黎

引用:
原帖由 SOHEUNG 於 2023-2-7 03:45 發表
甘樣凍一凍, 所有野生動物昆蟲農作物都肯定死清光, 甘對一個國家來說應是一個災難嗎
此國家勝在畜生多

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2023-2-7 01:10 發表
美國東北部受強烈極地風暴吹襲,多區發出風寒警報(wind chill warning),一度影響約1,500萬人。據國家氣象局(NWS)2月4日資料,多地氣溫跌至歷

天滅美畜💪💪

依我睇法,地球🌍自然的解凍功能和自然的冰封功能都好強勁,我呀爸阿媽個雪櫃都係負23度左右,啲食物已經結冰…..咁一定死好多生物,凍到死…..

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2023-2-7 01:10 發表

多行不義必自斃,呢啲會唔會叫報應呢?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]