• 瀏覽: 1,694
  • 回覆: 11

呢啲巴基冷坦已經又食又拎,點解唔可以遣返佢返去冷坦要判終身監禁養到佢死為止真係天理何在巴基斯坦裔男子於4年前,在元朗一間便利店偷取兩罐啤酒後逃走,一名六旬店員追截時跌倒在地,巴漢涉腳踢倒地的店員,並一邊謂:「X你老母。」然後

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/864157?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

益左佢啦, 有納稅人養

巴漢終身監禁  香港蝕哂大本 送去加拿大比南亞之父香蕉雄

其實店員自己戇居,我一定唔會去追個賊

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2023-2-6 18:06 發表
巴漢終身監禁  香港蝕哂大本 送去加拿大比南亞之父香蕉雄
人哋宜家係加拿大house一家高牀暖寖,香港人同班南亞難民仲關佢事咩!應該要當年有份支持佢嗰班人去養班難民就啱😡

引用:
原帖由 被打壓的小網民 於 2023-2-6 18:02 發表

呢啲巴基冷坦已經又食又拎,點解唔可以遣返佢返去冷坦要判終身監禁養到佢死為止真係天理何在巴基斯坦裔男子於4年前,在元朗一間便利店偷取兩罐啤酒後逃走,一名六旬店員追截時跌倒在地,巴漢 ...
直接送堆填區啦,仲洗米飯養佢

香港需要伊斯蘭律法

話時話,追賊是否公司 sop ?

若公司冇要求店員與賊匪糾纏,出事係咪冇勞保 cover ?

罪有應得

唉,南亞人就告謀殺坐終生,黑暴掟磚掟死人連誤殺都無,坐5年又出黎大搖大擺,法治喎。

引用:
原帖由 機械佬 於 2023-2-6 23:00 發表
話時話,追賊是否公司 sop ?

若公司冇要求店員與賊匪糾纏,出事係咪冇勞保 cover ?
可能店員就係老世, 7仔係加盟特許經營

抵死! 不過嘥哂納稅人d$

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]