• 瀏覽: 67,203
  • 回覆: 461
  • 追帖: 1
+8
引用:
原帖由 不落凡間 於 2023-2-6 17:07 發表

要問過版權持有人
家下利益有關就要問??? 
咁有冇問過d有份出鏡先???

有版權大晒??? 
咁唔放埋阿朗/美c etc 細個踢波d片落去???

$作怪

名校女真係好煩煩煩煩煩煩煩煩煩

引用:
原帖由 隔夜水龍頭 於 2023-2-6 17:12 發表
名校女真係好煩煩煩煩煩煩煩煩煩
煩??
你拍套野, d女著英華校服做雞, 睇下英華嘈唔嘈
問下人先, 係好基本既禮貌lor

引用:
原帖由 vvoy 於 2023-2-6 15:44 發表
私影與公開
是兩回事
絕對同意。

跟本就係羅生門

如果最初有簽協議,咪告反條女咯!!

之前周冠威 囉時代曱命首歌拍片播又係比啊曱由強告窩!但個個曱由吊果個時代曱命。。

引用:
原帖由 隔夜水龍頭 於 2023-2-6 17:18 發表
跟本就係羅生門
何來羅生門 ?
明明大盜以權謀私

引用:
原帖由 chimaylam 於 2023-2-6 16:44 發表

19幾場唔係公映..... 
見反應好想賣飛cap水
我都覺得部份主事人想cap水,最近d戲都收得,但林作既觀點亦合理,因為拍攝歷時左10年,亦都播左好多次,李慧思就更攪笑,得10秒嘈乜呢,佢可能只係套戲一個short 一個過場,又唔係用佢搵錢

引用:
原帖由 隔夜水龍頭 於 2023-2-6 17:18 發表
跟本就係羅生門
羅生門???

引用:
原帖由 fathoz 於 2023-2-6 17:25 發表

我都覺得部份主事人想cap水,最近d戲都收得,但林作既觀點亦合理,因為拍攝歷時左10年,亦都播左好多次,李慧思就更攪笑,得10秒嘈乜呢,佢可能只係套戲一個short 一個過場,又唔係用佢搵錢
咁有出鏡, cap唔cap佢地自由 
咁咪叫張大導剪晒佢地d鏡頭先上lor

拍10年, 剪90分鐘冇果班人, 好難咩???

又想借人賺又吊人地cap???

嘩!呢句唔似係道歉,似係找悔氣,不過亦唔排除係妓者刻意引導

跟本兩方面都有問題

引用:
原帖由 fathoz 於 2023-2-6 17:25 發表

李慧思有拍商業廣告架
可以隨便俾你公開播影 ?

引用:
原帖由 chimaylam 於 2023-2-6 16:35 發表

林作就真係食屎啦 
李慧c衰衰地都有份出鏡....林作就真係關佢x事 lor
冇錯,亞C經理人要攞返出鏡費

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]