• 瀏覽: 67,301
  • 回覆: 461
  • 追帖: 1
+8
引用:
原帖由 chimaylam 於 2023-2-7 13:07 發表

佢又唔係記者, 咪偷拍lor
用條片
拍攝隊唔係記者,但同記者一樣光明正大地拍,但好難稱為偷拍喎~佢地以非記者身份拍攝,而大會沒有拒絕他們。

車神IG文都唔敢話違規非法,只係十分不滿~

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2023-2-6 14:20 發表
歷時十年製作、由張婉婷執導的英華女校重建紀錄片《給十九歲的我》,主角之一阿聆親撰萬字文自白,表示觀看影片後情緒受困,重申由始至終不同意以任

黃絲曱甴反應過敏啫,百足之蟲死而不僵,香港人要警惕😏

引用:
原帖由 天外有天sel 於 2023-2-7 13:32 發表

張婉婷由於唔係黃人,所以李慧詩話唔高興,咪向李慧詩道歉無謂小事化大,亦以此唔比機會黃人乘機咬住唔放玩大

呢啲就係非黃人嘅美德豁達,黃人永遠做唔到
其實張係黃好定藍
佢係處理上有d問題
但你講李慧c
試下如果放佢係黃c片段
我諗佢會咋唔知當然心裡更好治癒囉
邊會咁大反應
黃c思維就係自hi跟住用一大堆文字圍住佢地自hi

以前教育電視, 鏗鏘集d小孩都簽左差不多同意書, 是否可事後不同意, 話套野同合約唔同, 以後唔比教育電視, 鏗鏘集播? 小孩不用守合約? 

引用:
原帖由 chimaylam 於 2023-2-7 13:48 發表

咁9叻, 又合理/合法咪公映lor 
攞證據出黎道歉都唔使....... 

跪低重想拿返渣沙
即係要人攞証據証明太子站無人死那些反羅輯? 好悶...

引用:
原帖由 rrhk 於 2023-2-7 14:44 發表

即係要人攞証據証明太子站無人死那些反羅輯? 好悶...
咁1450吊班學生簽過野, 反口ar ma .......你同831比???

引用:
原帖由 mightykoala 於 2023-2-7 14:21 發表

拍攝隊唔係記者,但同記者一樣光明正大地拍,但好難稱為偷拍喎~佢地以非記者身份拍攝,而大會沒有拒絕他們。

車神IG文都唔敢話違規非法,只係十分不滿~
咁你入白宮光明正大地拍lor
夾硬撐...d 1450+黃人係咁

依家話唔播,等人家七老八十先播?有啲嘢做咗就係一世,後悔定回味自己先知。

引用:
原帖由 alee001 於 2023-2-7 15:17 發表

依家話唔播,等人家七老八十先播?有啲嘢做咗就係一世,後悔定回味自己先知。
簽賣身契咩

引用:
原帖由 fathoz 於 2023-2-6 14:42 發表

其實就擺明煮重張婉婷米, 上影左十九幾場, 先話唔開心.
 我對依個大嬸無立場, 但所有人突然跳出黎瘋狂造佢, 就心水清D既應該睇得出
有分紅又捧紅左𥚃面主角
就吾糸咁反應
港喱包括李慧屍好虛偽⋯⋯
尤其糸李
日日夜夜接受訪問⋯⋯

引用:
原帖由 estateman 於 2023-2-7 15:53 發表

有分紅又捧紅左𥚃面主角
就吾糸咁反應
港喱包括李慧屍好虛偽⋯⋯
尤其糸李
日日夜夜接受訪問⋯⋯
又唔見大導演偷拍何詩賠???
佢又唔拍下歐海x ???

明恰人細唔出名唔識野啦

大家都算係幫母校做野,何必呢。

引用:
原帖由 天外有天sel 於 2023-2-7 04:57 發表

咪捩橫折曲

張婉婷從來未黃過

1450網軍手段呃到其他人,但絕對呃唔到我呢個藍到紅
而家有政府啲智囊呼籲大和解
連張秀賢犯國安被起訴中的黃絲都可以出任香港基本法基金會企業傳訊經理兼基本法學生中心成員
2019聯署反對《逃犯修訂條例》的香港電影編劇家協會會長張婉婷係其中簽署人
佢點解唔係黃屍
今日佢被政府招安所以比佢哋同路人指罵
https://hk.epochtimes.com/news/2019-07-25/48356208

婉婷真係壞過凱婷

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]