• 瀏覽: 31,231
  • 回覆: 211
+29
引用:
原帖由 touya08 於 2023-2-6 12:50 發表
明知都衰硬, 梗係免費住免費食多幾年先夠著數, 黃人幾識計算, 天氣凍d仲有羊腩煲

G鋒日日食外賣,對身體唔好架喎

引用:
原帖由 男E 於 2023-2-6 12:40 發表
「35+」初選案,民主派47人涉嫌爭取立法會過半以「攬炒」,被控串謀顛覆國家政權罪,獲交付高等法院原訟庭審判,其中16人包括林卓廷梁國雄等否認控罪,今日假西九龍裁判法院開審。原不認罪的伍健偉及林景楠今正式認罪,伍健偉答辯時稱「我顛覆極權國家政權未成功,承認控罪」。

...
最緊要唔好認罪,在法官面前不知悔改,在法庭上大吵大鬧,咁先至可以爭取更精彩人生

未認罪果幾個仲識唔識得笑?

睇錯以為係商台屎忽鬼健吾

引用:
原帖由 古默默的魚蛋 於 2023-2-6 13:14 發表
點解要認罪咁撚冇骨氣
乜黃畜有骨氣咩

不認罪人己逃走,捉到不認罪,入去坐到終老先出返來,好彩早些走,坐不到終老 
人生有幾個10年,出來己是另一個年代 青年變老年

佢哋咁冇骨氣,咁快認罪嘅

又話阿布泰無間道篤番班友既? 

引用:
原帖由 男E 於 2023-2-6 12:40 發表
「35+」初選案,民主派47人涉嫌爭取立法會過半以「攬炒」,被控串謀顛覆國家政權罪,獲交付高等法院原訟庭審判,其中16人包括林卓廷梁國雄等否認控罪,今日假西九龍裁判法院開審。原不認罪的伍健偉及林景楠今正式認罪,伍健偉答辯時稱「我顛覆極權國家政權未成功,承認控罪」。

...
極權
低能仔
漂亮國就真係極權啦
人地國家內部事都要理

引用:
原帖由 彩雲閒 於 2023-2-6 13:01 發表
認罪都要玩嘢,明顯死不悔改,要判多幾碌!
正常來講判重啲,不過有啲香港法官唔正常。

伍生非常勇敢👍🍹
你來🇬🇧時我帶路

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2023-2-6 12:52 發表
他以為自己是何許人,有甚麼號召力,現時國家人民生活安穩,太平盛世之下,憑甚麼要人追隨佢顛覆國家,有全盤計劃嗎,依家作反喎,以為玩泥沙呀,對住呢啲人真係無嘢好講
背係係美國,死既都唔係美國人,引到班香港人出黎攪事,就已經係成功左
睇下烏克蘭就知咩事,要死埋最後一個烏克蘭人,先會收手

引用:
原帖由 家中藍色手袋 於 2023-2-6 13:25 發表

冇悔意
最記得有一次, 佢果間啊布泰買果的嘢, 違反左相關條例, 比海關充公, 點知班曱甴客又話有人迫害佢, 跟住就成班曱甴客出嚟扮埋的假義氣, 話齊齊去買嘢支持佢。好喇, 而家佢就嚟受靶, 的曱甴客又一齊去受靶支持佢嘛。

咁佢講得無錯呀

的確係唔成功

孫大炮當年都顛覆左11次先成功啦

極權國家政權係美國吖,卵樣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]