• 瀏覽: 50,789
  • 回覆: 268
  • 追帖: 1
+17
old news

引用:
原帖由 超級扁扁的妹頭 於 2023-2-6 10:23 發表
便利店.....真係有個便字喎
錯,呢間係大便利店

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2023-2-6 11:25 發表

面對現實啦,大陸係有高質素人士,不過低質素佔8乘
唔知點解, 係香港"客"先會有呢D動作?

點解泰國無? 印尼無? 甚至澳門都無?

"接受現實"香港係有200萬+1

做得出週街大便的 只有曱甴 和 精神有缺陷者

引用:
原帖由 productdesigner 於 2023-2-6 10:20 發表

查到晒, 係2020年12月聖誕節係便利店 
ps. 天花堆藍色"wishing yuu a merry christmas" banner  係2020年12月獨有

即本地白咭人啦,小黃人最喜歡改造事實黎製造分化

一通關又post,明佢想點啦

搶人才

引用:
原帖由 thanks橋 於 2023-2-6 09:41 發表

近日有網民於社交平台瘋傳一張有關一名長髮女子,疑於便利店便溺的照片。根據網民於Facebook「上水人大聯盟」上傳的照片可見,一名長髮女子蹲於便利店一角,並除下長褲露出臀 ...
2020, 12月, 相中人係咪女童?
CHING小心發報兒童不雅照片,好快有人查上門

引用:
原帖由 thanks橋 於 2023-2-6 09:41 發表

近日有網民於社交平台瘋傳一張有關一名長髮女子,疑於便利店便溺的照片。根據網民於Facebook「上水人大聯盟」上傳的照片可見,一名長髮女子蹲於便利店一角,並除下長褲露出臀 ...
又係呢惡搞真土厭

要all都搵個草地吧

香港便利店有大度有?店員睇唔到的角落?或者果條女係店員?

引用:

通關

引用:

犀利成咁
日本AV片橋段是真的

引用:
原帖由 productdesigner 於 2023-2-6 10:32 發表

聖誕節係便利店 
ps. 天花堆藍色"wishing yuu a merry christmas" banner  係2020年12月獨有

黃撚又用假野呃9人

不過都習慣,自從維園大過魯營球場就知道黃撚淨係作大篤假數
條友其實似道友.....

一通關 應該有大量 唔好覺得奇怪啦😂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]