• 瀏覽: 50,919
  • 回覆: 268
  • 追帖: 1
+17
引用:
原帖由 thanks橋 於 2023-2-6 09:41 發表

近日有網民於社交平台瘋傳一張有關一名長髮女子,疑於便利店便溺的照片。根據網民於Facebook「上水人大聯盟」上傳的照片可見,一名長髮女子蹲於便利店一角,並除下長褲露出臀 ...
大陸人?香港

引用:
原帖由 montejo 於 2023-2-6 11:08 發表

疫情前黑媒話陸客係街開大,我懷疑係做媒!
細路痌係有既,幾單野就炒作全部人,點撚知封關期間原來肛燦係大人痌幾單

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2023-2-6 11:19 發表
低質素自由行人士
農村人當施肥

引用:
原帖由 6seven 於 2023-2-6 11:19 發表

其實200萬+1不能做明事, 就轉地下化"有組織及罪案"來生事.

為的是製造仇中, 好明顯呢班人有組織來出動, 夾0岩時間齊齊攪事.
乜都賴人200萬+1,你做人好可憐,完全唔面對現實

引用:
原帖由 thanks橋 於 2023-2-6 09:41 發表

近日有網民於社交平台瘋傳一張有關一名長髮女子,疑於便利店便溺的照片。根據網民於Facebook「上水人大聯盟」上傳的照片可見,一名長髮女子蹲於便利店一角,並除下長褲露出臀 ...
啲小黃人在過去三年唔做當街開大的擺拍,刻意在通関時候就做呢啲行為藝術,司馬超之心。

引用:
原帖由 montejo 於 2023-2-6 11:08 發表

疫情前黑媒話陸客係街開大,我懷疑係做媒!
毒果X健康事件, 已話比大家知, 記(作)者會用錢造新聞.

引用:
原帖由 tinnit 於 2023-2-6 09:49 發表
似在台中一便利店..
台中又唔會, 你睇價錢同擺設都應該係香港。
不過你睇睇頂部廣告,係阿Lam聖誕Yuu廣告歌,已係2020年的事,至於那是不是P圖,很難判斷。
而且,何解近日會接二連三咁多人要開大呢? 有心人,做多了。
只要肯用吓腦,你懂的。

附件

123.gif(226.45 KB)

2020 Yuu

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2023-2-6 11:21 發表

乜都賴人200萬+1,你做人好可憐,完全唔面對現實
下下對號入坐, 你做人都好忙!

引用:
原帖由 動物投資者 於 2023-2-6 11:20 發表

農村人當施肥
咁樣施肥法,真係雪曼將軍樹都種得出 

引用:

屎急無計

引用:
原帖由 niki885 於 2023-2-6 11:21 發表

啲小黃人在過去三年唔做當街開大的擺拍,刻意在通関時候就做呢啲行為藝術,司馬超之心。
開大唔一定係真, 但網上造謠就一定係真!

引用:

記者啲形容詞好廢,口罩女? 未有疫情前咁形容就話啫! 

引用:
原帖由 6seven 於 2023-2-6 11:22 發表

下下對號入坐, 你做人都好忙!
面對現實啦,大陸係有高質素人士,不過低質素佔8乘

一定係自由行
除非唔係

又係太子站死人,好心曱甴文宣唔好咁仆街啦,做多啲正經實事,否則你一生仍然在井底做低端人口。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]