• 瀏覽: 50,866
  • 回覆: 268
  • 追帖: 1
+17
香港本身就好多精神病人。我早幾個月都見過有老人周街疴尿,好明顯就唔係內地人。如果我要抽水,當日影低今日先post, 又可以大鬧一餐。

精神病xx又翻炒...

便利店藏毒都有啦,黃毒畀錢想拍咩都可以,去內地睇下啦,你估宜家內地人真係咁無文明㗎😌😌

AM730係邊個老闆心照

引用:
原帖由 productdesigner 於 2023-2-6 10:20 發表

查到晒, 係2020年12月聖誕節係便利店 
ps. 天花堆藍色"wishing yuu a merry christmas" banner  係2020年12月獨有

2020年尾大陸早已封關,果然一開關抺黑攻勢就蠢蠢欲動

引用:
原帖由 productdesigner 於 2023-2-6 10:40 發表

天花堆藍色"wishing yuu a merry christmas" banner  係2020年12月獨有

以後唔興淋紅油,放屎蜢之前最後警告。

黃人清不盡,黑暴必重生

引用:
原帖由 sakito520 於 2023-2-6 11:03 發表

2020年尾大陸早已封關,果然一開關抺黑攻勢就蠢蠢欲動
疫情前黑媒話陸客係街開大,我懷疑係做媒!

真係頂唔順,好心就去後街後巷痾喇

將原圖切細,分明係想做謠

點解做人做到咁惡劣

引用:
原帖由 productdesigner 於 2023-2-6 10:20 發表

查到晒, 係2020年12月聖誕節係便利店 
ps. 天花堆藍色"wishing yuu a merry christmas" banner  係2020年12月獨有

730記者查都唔查就照登?依家做記者都幾爽,求其上網搵下野就照登

引用:
原帖由 毛毛手 於 2023-2-6 10:45 發表
香港本身就好多精神病人。我早幾個月都見過有老人周街疴尿,好明顯就唔係內地人。如果我要抽水,當日影低今日先post, 又可以大鬧一餐。
其實200萬+1不能做明事, 就轉地下化"有組織及罪案"來生事.

為的是製造仇中, 好明顯呢班人有組織來出動, 夾0岩時間齊齊攪事.

低質素自由行人士

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]