• 瀏覽: 50,952
  • 回覆: 268
  • 追帖: 1
+17
引用:
原帖由 thanks橋 於 2023-2-6 09:41 發表

近日有網民於社交平台瘋傳一張有關一名長髮女子,疑於便利店便溺的照片。根據網民於Facebook「上水人大聯盟」上傳的照片可見,一名長髮女子蹲於便利店一角,並除下長褲露出臀 ...
係咪真㗎咁恐怖?

引用:
原帖由 tinnit 於 2023-2-6 20:47 發表

有思考過,
應發生在南部高雄..
真有此事但係發生喺台灣?

一睇就知係黃人

引用:
原帖由 ☆老鼠仔★ 於 2023-2-6 23:46 發表

DL, 2020 有自由行????
係呀未有自由行,依家睇清楚,如果發生喺香港就唔會信。

引用:
原帖由 Loveforever180 於 2023-2-7 01:06 發表

係咯,居心叵測,啲卑鄙小人真係蠢到呢,咁就想抹黑,穿哂煲。
依家睇清楚,就算有自由行都唔會發生喺香港, 7–11有幾大地方,啲職員見到實鬧死佢。

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-2-7 00:02 發表

估唔到真係有盲毛瀨自由行人士
啲HAI人咁都得...2020年尾大陸早已封關...

嘔。

引用:
原帖由 productdesigner 於 2023-2-6 10:20 發表

查到晒, 係2020年12月聖誕節係便利店 
ps. 天花堆藍色"wishing yuu a merry christmas" banner  係2020年12月獨有

2020年12月...
死啦,賴唔到自由行添,一係賴新移民囉

其實係偷偷拍緊AV片 

引用:
原帖由 productdesigner 於 2023-2-6 10:32 發表

聖誕節係便利店 
ps. 天花堆藍色"wishing yuu a merry christmas" banner  係2020年12月獨有

好明顯就係黃巾賊趁通關炒作,毒化兩地關係,國安署應該跟進

引用:
原帖由 thanks橋 於 2023-2-6 09:41 發表

近日有網民於社交平台瘋傳一張有關一名長髮女子,疑於便利店便溺的照片。根據網民於Facebook「上水人大聯盟」上傳的照片可見,一名長髮女子蹲於便利店一角,並除下長褲露出臀 ...
AM730都幾無恥,竟然將陳年舊片當新聞

引用:

如遇到『緊急要協助』點解唔叫店員幫手借用厠所!?隨處便溺都係唔啱!!!

引用:
原帖由 日落炎熱的花市 於 2023-2-7 13:32 發表

真有此事但係發生喺台灣?
Hong Kong 7-eleven

好學唔學

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]