• 瀏覽: 153,464
  • 回覆: 1,466
  • 追帖: 2
+90
民間狂放氣球去老美

引用:
原帖由 必佬 於 2023-2-5 22:57 發表

我懷疑係兔子故意放個氣球過去試下老美系嘅反應,以後就可以照做
每隔一頭半個月就放幾隻,搞埋線上直播。
咁美國擊唔擊落好?
每次要過百萬成本,國債又要再提高,F22保養維修費又要大增

我們國家。最強就是不停指責。就是什麼都不敢幹

引用:
原帖由 玄田心生 於 2023-2-5 23:32 發表

咁美國擊唔擊落好?
汽球對導 彈

引用:
原帖由 sakito520 於 2023-2-5 23:11 發表

老人政治係老尾呢邊囉 
川建國拜振華 充滿智慧既老人
懶屎一定用止尿片,飲消毒藥水可以殺病毒。
真係好有智慧,希望小黃甴學足

引用:
原帖由 玄田心生 於 5-2-2023 23:32 發表

咁美國擊唔擊落好?
建議再放幾佰個汽球過去。

引用:
原帖由 ARBI 於 2023-2-5 23:33 發表
我們國家。最強就是不停指責。就是什麼都不敢幹
中國唔打第一槍依家美國開咗例以後中國就名正言順去開槍了中國人之智慧

講真,大陸越寸嘴我越高興,求之不得!

阿爺今次真係識玩, 一個幾百蚊既氣球就搞到美國恐慌, 連twitter美國本地人都開始懷疑美軍有冇能力去保衛本土, 再加上今次開左先例, 以後所有美國民用軍用飛行器只要飛過中國上空, 中國都有權選擇係咪將佢擊落, 呢個先影響深遠

引用:
原帖由 nakamichi 於 2023-2-5 23:35 發表

咁就太有目的性,每個月2-3隻就ok .
中國作為負責任大國,係監察氣候變化呢D 無盈利既項目上,一定不遺餘力,做褔世人。

引用:
原帖由 T2. 於 2023-2-5 22:26 發表
中美之間的氣球風波持續,美方於當地時間2月4日證實,中國氣球在南卡羅萊納州對開的大西洋上空被美軍戰機擊落。中國國防部表示,對美方這一做法表

樓上件唔關心英國本土日日上香討把柒咩

引用:
原帖由 nakamichi 於 2023-2-5 23:35 發表

美國又放幾佰個汽球去北京,禮尚往來。

引用:
原帖由 魯仁精 於 5-2-2023 23:39 發表

美國又放幾佰個汽球去北京,禮尚往來。
汽球戰爭?天下太平!

引用:
原帖由 T2. 於 2023-2-5 22:26 發表
中美之間的氣球風波持續,美方於當地時間2月4日證實,中國氣球在南卡羅萊納州對開的大西洋上空被美軍戰機擊落。中國國防部表示,對美方這一做法表

揾個地方狂放氣球過美國,引佢狂射導彈

引用:
原帖由 ijkn 於 2023-2-5 22:52 發表
下次美國軍機...進入台灣...解放軍有權直接擊落
任何飛行物不止軍機

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]