• 瀏覽: 8,252
  • 回覆: 70
  • 追帖: 1
+13
引用:
原帖由 lostboyz 於 2023-2-6 20:53 發表

不過依家係美民
我得到你正面回答 [指責美共係千真萬確的共產極權]  

引用:
原帖由 T2. 於 2023-2-6 20:54 發表

即你地即係唔敢正面回答啦...
我即係想你親身為自己嘅問題揾答案,做個不求人

引用:
原帖由 T2. 於 2023-2-6 20:55 發表

我得到你正面回答 [指責美共係千真萬確的共產極權]  
你鐘意啦

引用:
原帖由 lostboyz 於 2023-2-6 20:55 發表

我即係想你親身為自己嘅問題揾答案,做個不求人
咁咪係囉,你地都百詞莫辨,你地都唔敢否認美共罪行,正邪立判啦
美共犯罪了
美共罪行又多一筆 

引用:
原帖由 T2. 於 2023-2-6 21:00 發表

咁咪係囉,你地都百詞莫辨,你地都唔敢否認美共罪行,正邪立判啦
美共犯罪了
美共罪行又多一筆 
美共有咩罪行?

引用:
原帖由 T2. 於 2023-2-5 11:53 發表
美國指中國一個間諜氣球侵犯領空後,中方稱氣球是民用飛艇,因不可抗力飛入當地。美國防部證實氣球被美軍戰機擊落後,中國外交部2月5日表示強烈不

On9,民用,邊間公司又講唔出。
進入人地領空又唔出聲,話不可抗力即係控制唔住架飛艇,幾時跌落地面無人知,幾時爆都無人知,一個咁危險嘅東西,早打落嚟對全人類都安全。
如果飛返去中國,爆炸跌落民居造成人命傷亡,邊個去填命?口交部條7婆呀?

引用:
原帖由 edwin8.8 於 2023-2-6 23:09 發表

在人地境內點講都講唔通
南亞難民通街走你認為合唔合理? 應該開槍掃射嗎?

引用:
原帖由 edwin8.8 於 2023-2-6 23:09 發表

在人地境內點講都講唔通
大量手足係中國藉,但係偷渡去台蛙島合唔合理?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 songsong17 於 2023-2-7 19:41 發表

老美就係on9 在又話間碟氣球又唔一早打落來由佢飛咁耐... 

所以根本就知唔係咩間碟氣球,可以由佢飛耐d去抄作...
其實一個失控氣球……唔講政治,光係一句:危及航空安全,
已經可以將佢擊落。

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2023-2-7 19:43 發表

其實一個失控氣球……唔講政治,光係一句:危及航空安全,
已經可以將佢擊落。
其實?
其實雀仔都危害航空安全,全部屠殺?

提示: 違規內容已被屏蔽

此地無銀!沒事的又為何要不滿?