• 瀏覽: 8,199
  • 回覆: 70
  • 追帖: 1
+13
引用:
原帖由 lostboyz 於 2023-2-5 23:10 發表

以前,老吹都俾返啲吏料先啦,大佬
不好意思,你可以不信,我比信的人睇的,我沒義務和你證明,你可以去找證據證明假的,但不關我事

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2023-2-5 23:08 發表

呢d又點計依家可以跟美國直接擊落了
扺近?咁有無入境內?

引用:
原帖由 T2. 於 2023-2-5 11:53 發表
美國指中國一個間諜氣球侵犯領空後,中方稱氣球是民用飛艇,因不可抗力飛入當地。美國防部證實氣球被美軍戰機擊落後,中國外交部2月5日表示強烈不

最怕打落黎後再加料老屈

引用:
原帖由 nikonlee 於 2023-2-5 23:11 發表

不好意思,你可以不信,我比信的人睇的,我沒義務和你證明,你可以去找證據證明假的,但不關我事
咁要威嘅,中國咪等下次幾時美國飛船幾時入侵擊返落佢囉,咁咪公平囉

引用:
原帖由 lostboyz 於 2023-2-5 22:33 發表

原來亂放氣球入左人地國境,係唔駛通報唔駛道歉,仲可以發反人爛渣添㗎?真係學到嘢
這是入侵國家行為

引用:
原帖由 T2. 於 2023-2-5 22:38 發表

美共呢幾年日日都有罪行進行,全世界日日都學到嘢   
美國共產黨做過啲咩罪行?定係你話美國共和黨?不過今次係美民喎

大費周章打隻流浪氣球落嚟?

引用:
原帖由 人之初大大 於 2023-2-5 23:14 發表

最怕打落黎後再加料老屈
預咗係㗎啦, 不過而家美國佬做咩大陸都唔在意, 着緊嘅話又點會冷待布林肯訪華呢件事

引用:
原帖由 GLD 於 2023-2-5 23:31 發表

預咗係㗎啦, 不過而家美國佬做咩大陸都唔在意, 着緊嘅話又點會冷待布林肯訪華呢件事
大陸坐等美共流乾血液 

1450仲日日煽打仗,妄想

引用:
原帖由 lostboyz 於 2023-2-5 23:07 發表

擊落入侵飛船,有咩罪行?
大6通知左係民用設施,美共向民用設施開火擊落已經係罪

引用:
原帖由 T2. 於 2023-2-6 19:05 發表

大6通知左係民用設施,美共向民用設施開火擊落已經係罪
進入人地領空,有無主動通報人地民航局?非法入侵,民唔民用有咩關係?擊落佢有咩罪?

引用:
原帖由 lostboyz 於 2023-2-5 23:21 發表

美國共產黨做過啲咩罪行?定係你話美國共和黨?不過今次係美民喎
為何不在氣球離開阿留申羣島後,進入加拿大之前嘅海上擊落?卻要橫越美國後,進入大海才擊落?
其實都係在海上擊落,有何分別?

引用:
原帖由 lostboyz 於 2023-2-6 19:32 發表

進入人地領空,有無主動通報人地民航局?非法入侵,民唔民用有咩關係?擊落佢有咩罪?
就憑你呢D理由,美共產黨政權立國以來犯過9千幾萬次,你可說是美共罪行證人之一  

引用:
原帖由 T2. 於 2023-2-6 19:56 發表

就憑你呢D理由,美共產黨政權立國以來犯過9千幾萬次,你可說是美共罪行證人之一  

咩呢D理由?乜你唔知唔可以隨便入人地領空㗎咩?

引用:
原帖由 lostboyz 於 2023-2-6 19:58 發表

咩呢D理由?乜你唔知唔可以隨便入人地領空㗎咩?
你所講既罪行,美共產極權犯過晒9千幾萬次,你正在力數美共的罪行  

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]