• 瀏覽: 20,122
  • 回覆: 169
+3
中國示弱?!

個汽球還掂都收唔返,撃落左,中國都冇咩損失

報呢單野的所有媒體⋯佢哋正是納粹深府控制的媒體 同操控疫情疫喵的事件一樣,同一個誇囯組織 被暴露身份了,總之製造鬧不和

民主自由連中國不個意外漂過去的氣球都容不下, 咁小氣0既, 

你老美一年過百架無人機入中國境去偵查老美, 日日都揾衛星去拍住003建造都無你咁大驚小怪啦

美國原來有精神病的

美國當年用人造衛星來偷拍梁振英的山頂住宅來探偵佢有冇僭建, CY都冇投訴你老美. 

美國小氣到咁, 死咗佢把啦

用空對空導彈射個汽球
佢老美真係唔驚比人笑

記得睇過一套動畫, 裡面有個好奇者, 四維去探偵他人秘密, 去揭人私忍, 四維偷窺, 為患不淺, 但最後被主角破了它, 原來佢最怕的係被人偷窺而知自已先最可悲而自爆死咗

只似而家的美國0既

美麗國今天患咗草木皆兵杯弓蛇影猴群,食藥食唔好㗎

引用:
原帖由 xx1233xx 於 2023-2-5 11:37 發表
用空對空導彈射個汽球
佢老美真係唔驚比人笑
好似話美國完來最勁的戰機F22A都攻擊唔到4萬公尺以上的東西, 所以先拖咁耐.
俾人笑緊佢說好的激光武器呢, 有激光武器咪可以一炮射佢落黎, 而唔係而家要用到導彈, 殺鷄用牛刀咁柒囉

美國真係沒落啦,對住個氣球都咁驚青

引用:
原帖由 xx1233xx 於 2023-2-5 11:37 發表
用空對空導彈射個汽球
佢老美真係唔驚比人笑
認真一問
而家4代、5代機
仲有冇配備機槍?

引用:
原帖由 paoon 於 2023-2-5 11:46 發表

認真一問
而家4代、5代機
仲有冇配備機槍?
氣球在4萬米水平, 戰機只上到2萬米左右, 加機槍都射唔到咁遠

咁大個國連個(民用氣球)也容不下!

美國而家最叻戰機都仲係F22A, 
F35要來係氹外國賣錢的, 所以美國的科技好似冇進步過

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]