• 瀏覽: 20,232
  • 回覆: 169
+3
引用:
原帖由 樓上中心的山羊 於 2023-2-5 11:44 發表
美國真係沒落啦,對住個氣球都咁驚青
美國全世界偷窺人就正係正常, 但人地少少氣球佢都鬼殺咁嘈, 根本就係變態

過年放嘅孔明燈啫,洗唔洗咁驚呀!?!!

如果白宮發現有烏蠅,相信美國都會用機關槍掃射,然後話打落中國間諜烏蠅!

引用:
原帖由 daiichi 於 2023-2-5 11:44 發表
美麗國今天患咗草木皆兵杯弓蛇影猴群,食藥食唔好㗎
驚弓之鳥

今日元宵,放多1打漂過去。。。呢D係放天燈,中國人祈福。🤭🧧🐰

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-2-5 11:48 發表

氣球在4萬米水平, 戰機只上到2萬米左右, 加機槍都射唔到咁遠
至今為止爬升高度最高的戰機,係狐蝠(米格-25),最大升限係25000米,而且曾創出爬升至36000米的記錄
米格-25後,只有米格-31的最大升限可以去到25000米
F22的最大升限官宣係22000米
J20的最大升限官宣係20000米
18000米以上的高度為平流層,空氣稀薄
需要確佳性能的發動機才可以
發動機一向係蘇聯的強項

有了先例。下次南海島嶼領空若被侵犯。識點做啦

引用:
原帖由 paoon 於 2023-2-5 12:06 發表

至今為止爬升高度最高的戰機,係狐蝠(米格-25),最大升限係25000米,而且曾創出爬升至36000米的記錄
米格-25後,只有米格-31的最大升限可以去到25000米
F22的最大升限官宣係22000米
J20的最大升限官宣係20000米
18000米以上的高度為平流層,空氣稀薄
需要確佳性能的發動機才可以
發動機一向係蘇聯的強項
中國有激光炮可以射落黎嘛, 但美國竟然射唔出喎, 咁瘀0既

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2023-2-5 11:32 發表
中國示弱?!
美國佬實在太小氣啦,一個氣球都容忍唔到

咁你想點先 派火箭執番比你好冇?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-2-5 12:12 發表

中國有激光炮可以射落黎嘛, 但美國竟然射唔出喎, 咁瘀0既
一陽指定六脈神劍

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2023-2-5 11:32 發表
中國示弱?!
用F-22射左兩支飛彈落個波波到。叫示威?

引用:
原帖由 macaukit2014 於 2023-2-5 12:02 發表
如果白宮發現有烏蠅,相信美國都會用機關槍掃射,然後話打落中國間諜烏蠅!
美國呢D人冇用架,要人對佢就要有海咁大容忍, 佢自己對人就一滴水都唔忍得, 緊張到咁, 邊會有人生快樂架 

所以美國佬眼中係有真朋友, 只有利用及奴役人地而已

想關心美國而已,這麼貴重禮物都被你們糟蹋,我們應該心碎哭才對。

某位前美國總統曾經說什麼"America First"

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]