• 瀏覽: 86,633
  • 回覆: 718
  • 追帖: 1
+20
美國軍方在大西洋上空擊落中國氣球。

射左落黎就好啦。
就拆開睇睇係民用,定係班政客講既所謂spy balloon。

新聞來源連結:
https://news.tvb.com/tc/greaterchina/63deb7a4eb08df7f27e6cbc8/兩岸-美國軍方大西洋上空擊落中國氣球

我相信美國班政客捉蟲。
初時按慣例炒作下中國汽球打算賺下政治資本,誰知羣情洶湧要射落嚟。
今次射左落嚟之後打開一睇,咦?真係民用喎!仲唔柒到核爆?

射咗落黎,老作乜都得!話有生化武器又如何?

不過老解都冇所為,反正唔使招呼布冧啲無謂人!

無中生有,
慣常手法,
総有黑中國的說法

洗衣粉都可以係大殺傷力武器
新彊人口大增也可稱被滅絕

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2023-2-5 04:49 發表
我相信美國班政客捉蟲。
初時按慣例炒作下中國汽球打算賺下政治資本,誰知羣情洶湧要射落嚟。
今次射左落嚟之後打開一睇,咦?真係民用喎!仲唔柒到核爆?
無論是否民用,美國一定話是間諜用,咁好機會點會浪費! 
總之中國氣球失控飛去別國又無面,被美國擊落又無晒面,
侵犯別國又唔可以反擊、制裁,仲送埋口實、話柄比美國用!
照計呢單野就算是意外,中方都要道歉認錯。

將來尾狗過來南海,一樣擊落

拜燈今世都唔使旨被習主席接見。

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2023-2-5 05:33 發表

無論是否民用,美國一定話是間諜用,咁好機會點會浪費! 
總之中國氣球被擊落無晒面,侵犯別國又唔可以反擊、制裁,仲送埋口實、話柄比美國用!
照計呢單野就算是意外,中方都要道歉認錯。
你認為美狗集團冇象氣球?

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2023-2-5 04:33 發表
美國軍方在大西洋上空擊落中國氣球。

射左落黎就好啦。
就拆開睇睇係民用,定係班政客講既所謂spy balloon。

新聞來源連結:
https://news.tvb.com/tc/greaterchina/63deb7a4eb08df7f27e6cbc8/兩岸-美國軍方大西洋上空擊落中國氣球
等求其攞個go pro 出嚟話間諜鏡頭

提示: 違規內容已被屏蔽
尾國擊落中國科研探測裝置,此乃宣戰行為
喺時候好好制定方案,如何解放依個國家

引用:
原帖由 家中少白襪 於 2023-2-5 05:22 發表
無中生有,
慣常手法,
総有黑中國的說法

洗衣粉都可以係大殺傷力武器
新彊人口大增也可稱被滅絕
老尾屈人最叻
同曱甴一 L 樣,太子站無死人都話有
一個臭西幻覺話俾警察強姦
以上全部垃圾人渣,不得好死 😷

大西洋?
咁咪橫飛成個美國?

引用:
原帖由 PPWS 於 2023-2-5 05:53 發表

等求其攞個go pro 出嚟話間諜鏡頭
總之係鏡頭死都話高科技,軍用,威脅國家安全,然後制裁中國。
佢老美一貫手段。
👎👎👎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]