• 瀏覽: 14,543
  • 回覆: 83
  • 追帖: 1
某富豪玩法?!

咁細個就咁識玩

想練金肛不壞?🤔

點解唔一早用瀉藥?成班醫生都變態,玩左人地肛門2個鐘。。。🤭

識玩

引用:
原帖由 19010101 於 2023-2-5 02:18 發表
好彩外國人唔識玩春卷
澳洲玩龍蝦

清一清腸胃都好嘅,可能仲有好多野係入面呢

瀉藥唔係應該第一樣試咩?

大劉話,連波帶桿~成套塞~......

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2023-2-5 00:38 發表
搵 大樓 吖嗎。  
大樓識塞啫🤭🤭🤭🤣🤣🤣

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2023-2-5 00:38 發表
搵 大樓 吖嗎。  
春卷啱佢玩

引用:
原帖由 威廉PO 於 2023-2-5 08:22 發表
點解唔一早用瀉藥?成班醫生都變態,玩左人地肛門2個鐘。。。🤭
醫生識玩,一個玩完另一個接力。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-2-5 00:36 發表
醫院的急診室從不沉悶,經常有意想不到的情景發生。據醫學雜誌報道,澳洲一名14歲少年把一顆高爾夫球從肛門塞入體內後,卡在深處無法取出,惟有由母親帶往急症室求助。

一顆小小的高爾夫球,令群醫一度束手無策。負責這病例的醫生先後嘗試了6種方法,包括吸盤、醫用網、環形圈套器、四爪抓取器、回收袋和球囊導管,足足耗了2個多小時,但情況仍是「毫無寸退」,那異物依舊卡在病人的的乙狀結腸之內,也就是大腸和直腸連 ...
玩得咁激呀!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-2-5 00:36 發表
醫院的急診室從不沉悶,經常有意想不到的情景發生。據醫學雜誌報道,澳洲一名14歲少年把一顆高爾夫球從肛門塞入體內後,卡在深處無法取出,惟有由母親帶往急症室求助。

一顆小小的高爾夫球,令群醫一度束手無策。負責這病例的醫生先後嘗試了6種方法,包括吸盤、醫用網、環形圈套器、四爪抓取器、回收袋和球囊導管,足足耗了2個多小時,但情況仍是「毫無寸退」,那異物依舊卡在病人的的乙狀結腸之內,也就是大腸和直腸連 ...
香港仲勁啦,大樓連塞兩個入亞邊個的前面。

識玩
一定係溝澳洲仔

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]