• 瀏覽: 54,615
  • 回覆: 362
引用:
原帖由 9big 於 4-2-2023 21:26 發表
【移民英國|移民】近年香港再度掀起移民潮,越來越多港人都移民海外,當中英國最為受歡迎,隨著移英港人持續增加,網上不時都傳出「移民慘況」等傳

01 成日報道  fake news ...
好明顯係大過正,唔想有人過去分薄晒

dllm 慘乜撚野呀, 你唔講下你呼吸到無價0既自由空氣係幾咁幸福和自由民主, 你應該叫多啲人移英

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2023-2-4 21:32 發表
多Q餘…民主自由值萬金為下一代好一定要移英
萬金?  正確係無價至係

引用:
原帖由 montejo 於 2023-2-4 21:56 發表

樓主睇清楚內文,根本係讚而唔係彈!
冇錯,呢份垃圾傳媒標題話「狂呻」,但內容就「狂曬」。

引用:
原帖由 xx1233xx 於 2023-2-4 22:03 發表
係d 傻西成日以為屋企有個大花園以為好爽,你有花王就係,唔係剪草剪死你
成日要掃樹葉, 比

引用:
原帖由 9big 於 2023-2-4 21:26 發表
【移民英國|移民】近年香港再度掀起移民潮,越來越多港人都移民海外,當中英國最為受歡迎,隨著移英港人持續增加,網上不時都傳出「移民慘況」等傳

有得揀也不去,要去去澳洲仲好

佢試過勞改咩?勞改係點㗎?

引用:
原帖由 montejo 於 2023-2-4 21:56 發表

樓主睇清楚內文,根本係讚而唔係彈!
自欺欺人就真

引用:

咁咪好囉!如果你信個個移民都有這樣的生活,咁就盡快走吧!

引用:

英國唔係受歡迎, 只係冇錢都可移過去

引用:

😁😁😁帶多D人去做乞兒啦

嗰邊可以用open AI,
好正喔,香港用唔到
真可惜。

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2023-2-4 21:32 發表
多Q餘…民主自由值萬金為下一代好一定要移英
移左去後, 記住唔好鼠返來就得

屌!呢啲假新聞就唔好講出黎啦

不予置評,記得系英國好好生活啦!吾好返香港

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]