• 瀏覽: 14,594
  • 回覆: 59
+3
如果唔可以,點解美國佬咁驚既。。。

日本二戰時,已用氣球🎈攻擊美國本土

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2023-2-4 16:02 發表
如果調返轉,有啲嘢飛咗去中國上空,你又估吓有咩反應?

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2023-2-4 16:02 發表
咁以前年代向中國放氣球, 又唔怕驚嚇中國人

咁大個氣球殺傷力一定大過嗰包洗衣粉。連f22 都唔敢發動攻擊,一定係驚被人還拖!

引用:
原帖由 bondinhk 於 2023-2-4 17:17 發表
咁大個氣球殺傷力一定大過嗰包洗衣粉。連f22 都唔敢發動攻擊,一定係驚被人還拖!
事實係大個氣球在高空上, 連f22都飛唔到咁高, 低B白痴國防部回覆高層人士(係囉氣球可能包住一個核彈, 驚一射就...大檸樂)

引用:
原帖由 小旋風忍者 於 2023-2-4 16:48 發表
日本二戰時,已用氣球🎈攻擊美國本土
日本二戰時幾多年前,以而家科技都防止唔到?美國軍事力量原來咁弱架。。。

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2023-2-4 16:52 發表

人要面對現實,唔好用假設性問題同現實混淆。。。

引用:
原帖由 心很想 於 2023-2-4 16:54 發表

咁以前年代向中國放氣球, 又唔怕驚嚇中國人
對,所以我真係唔明白,點解美媒同美國政府好似好驚嚇。。。

引用:
原帖由 bondinhk 於 2023-2-4 17:17 發表
美國佬欺善怕惡

你都可以放個孔明燈運個核彈過去,大平洋氣流自然會送過去!
以前讀書都有玩過啦!

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2023-2-4 18:24 發表

因為美國政府要美國人驚

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2023-2-4 18:24 發表

唔驚點制做到威脅論,利用種族岐視腦控白人滅華情緒!

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2023-2-4 17:57 發表

日本二戰時幾多年前,以而家科技都防止唔到?美國軍事力量原來咁弱架。。。
太平洋太大,中間冇可能長注 預警機 甚至 海上雷達站
到發現時已經係 近岸 甚至登陸

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2023-2-4 16:52 發表

無咩反應,吾跌落地面都費事理佢。
中國上空已經有大把衛星,多個氣球又如何。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]