• 瀏覽: 14,670
  • 回覆: 59
+3
一個氣球,老尾要動員全國之力應付,你叫一班忠心主人既小黃粉點會唔心痛?

引用:
原帖由 紫色字宙 於 2023-2-5 22:21 發表

美國就黎有舊屎飄過去都驚。
雀屎轟炸機

原來滅絕美國咁簡單。又上一課。

引用:
原帖由 天地有正正 於 2023-2-6 10:57 發表

根本唔須要討論 飄左入別國領空 別國有權如何處置 如果美國氣球飄入中國 班小粉紅會大喊擊落 討厭
根據1450呆蛙所講,美狗機可以射爆

當然可以,屌個核彈都得

引用:
原帖由 think888 於 2023-2-8 02:48 發表

原來滅絕美國咁簡單。又上一課。
乜唔係咩,美狗冇氣球,又冇高超音速導彈,消滅美狗就是咁簡單

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2023-2-4 16:52 發表

如果調返轉,有啲嘢飛咗去中國上空,你又估吓有咩反應?
個個國家都冇反應,等個氣象氣球冇氮氣自然落下!

引用:
原帖由 高速跳動的車主 於 2023-2-5 11:48 發表

但個氣球飄咗去美國軍事基地⋯
美國佬話係個基地方圓100公里都係附近。。。

引用:
原帖由 良心打白條 於 2023-2-5 19:16 發表

我同事?又自己諗下就當真?

好心你喇!1974年呀!
十年人事幾翻新,都翻左幾轉喇。
因為佢地屍維仲停留緊係50年前。。。

引用:
原帖由 天地有正正 於 2023-2-6 10:57 發表

根本唔須要討論 飄左入別國領空 別國有權如何處置 如果美國氣球飄入中國 班小粉紅會大喊擊落 討厭
你錯啦,國際慣例係唔價攻擊民用載具,否則啲難民咪全部要射殺?

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2023-2-12 16:59 發表

你唔識國際慣例就唔好亂講,只會顯得你無知!

仲拎難民嚟抽水,你咩人嚟㗎?
天地有正正

係佢話唔需要討論,入咗別國領土,別國有權如何處置。以此引申即係人都可以射殺?

另外國際慣例唔係咁用又點用? 氣象氣球飛去第2個國家都唔會用導彈打落黎咁柒,呢單野美國都大把人笑白宮戇鳩,除咗美國佬同佢隻加拿犬外。

你咩人黎?有咩問題你問佢,唔睇只顯出你既無知,唔該回帖前攪清楚。。。

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2023-2-4 16:02 發表

如果唔可以,點解美國佬咁驚既。。。
美國人見識少,台灣朋友的解釋正路好多

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2023-2-12 16:45 發表

美國佬話係個基地方圓100公里都係附近。。。
個氣球經過三個軍事基地,你係美國佬會點做

引用:
原帖由 高速跳動的車主 於 2023-2-13 00:01 發表

個氣球經過三個軍事基地,你係美國佬會點做
嘥氣!天上咁多雀經過軍事基地,美國佬又唔全部打哂落黎?。。。

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2023-2-12 16:50 發表

你錯啦,國際慣例係唔價攻擊民用載具,否則啲難民咪全部要射殺?
民用載具咁鬼鼠有自動毀滅裝置身有屎 有人信先得架 老美就係打落黎篤爆你 係民用搵個民黎認頭 跟住告九老美擊毀民用財產 賠償兼道歉 人地國家司法獨立有聯邦法院公開審訊 唔會上午出庭下午尋釁滋事罪拉你 睇下國內討論區 就算係同胞都唔信係民用 算吧啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]