• 瀏覽: 14,632
  • 回覆: 59
+3
引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2023-2-5 17:00 發表

唔係喎!反應好大喎!你同事咁講咋!

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=30979238&utm_source=copy&utm_medium=share&utm_campaign=msite
我同事?又自己諗下就當真?

好心你喇!1974年呀!
十年人事幾翻新,都翻左幾轉喇。

白疾苦,7幾年仲打緊越戰呀
打你就打你,要擇日子咩?

引用:
原帖由 風起雲湧浪 於 2023-2-5 17:51 發表
20公里 至 100公里 之空間,
好似無什麼 進攻武器 及 防禦設備?
美軍有THAAD
不過導彈用撞擊攔截,萬一miss左就瘀爆

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2023-2-5 17:00 發表

唔係喎!反應好大喎!你同事咁講咋!

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=30979238&utm_source=copy&utm_medium=share&utm_campaign=msite
時代會進步,若人的屍維仲停留在50年前,那是一件非常可悲的事情

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2023-2-5 20:33 發表

時代會進步,若人的屍維仲停留在50年前那,是一件非常可悲的事情
你啲屍維進步成點?

每個國家對待呢啲事基本上一致!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2023-2-5 20:52 發表

你啲屍維進步成點?

每個國家對待呢啲事基本上一致!
50年前可能用氣球做間諜,而家時代低軌人造衛星影既相快過清過快過氣球啦,使L用氣球咁落後?所以咪話你用50年前既屍維諗咪一致囉,即係話你食古不化,人還活在50年前!

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2023-2-5 20:56 發表

所以咪話你用50年前既屍維諗咪一致囉,咁都唔明。。。
你啲屍維咪係搬龍門囉!五十年前嘅法例,五十年後基本上都係一樣,就算變都唔會大變!

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2023-2-5 21:01 發表

你啲屍維咪係搬龍門囉!五十年前嘅法例,五十年後基本上都係一樣,就算變都唔會大變!
你錯啦,好多法例會定時修改,與時並進的,你果然是食古不化!

隨便舉個例,如同性婚姻或毒品合法化就是最顯然而見的例子,法例是完全癲倒的!

引用:
原帖由 機龍 於 2023-2-5 14:38 發表
徙幾百萬打個氣球
單野俾霉體煽風點火,美軍一定要郁手,重俾布林肯借啲倚取消行程,美國又贏
據聞個氣象氣球連設備只係1萬人仔左右,F22好似是射咗3枚空空導彈,中1枚,蝕大本了

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2023-2-4 16:02 發表
如果唔可以,點解美國佬咁驚既。。。
美國就黎有舊屎飄過去都驚。

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2023-2-5 21:02 發表

你錯啦,好多法例會定時修改,與時並進的,你果然是食古不化!

隨便舉個例,如同性婚姻或毒品合法化就是最顯然而見的例子,法例是完全癲倒的!
講緊國家安全啊!大部份國家都係越收越緊,法例越出越多,絕少越嚟越寬鬆!

每日放十個比美軍練靶

睇尼老尾真的好驚中國喎!
而最令小黃人困擾的是,唔明點解佢地既威猛宇宙無敵主人老尾點解咁驚中國!

根本唔須要討論 飄左入別國領空 別國有權如何處置 如果美國氣球飄入中國 班小粉紅會大喊擊落 討厭

好快祖國人民呼吸過既空氣,飄洋過海到美國既空氣都要嚇餐死?要停止呼吸!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]