• 瀏覽: 26,362
  • 回覆: 176
  • 追帖: 1
+24
美國 「新聞週刊」(Newsweek)引述瑞士「新蘇黎世報」(NZZ)報導,美國中情局局長1月密訪俄羅斯莫斯科,代美國總統拜登提議以........

割地求和之事,中國百多年前都做過許多次。奉勸烏克蘭勿做喪權辱國之事,否則只留下一個千古罵名。

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/wo/2403187/即時-國際-俄烏戰爭︱美-德媒體稱美國提議烏克蘭割地20-換停戰

美德媒體都支持俄國為人類去納粹化既抗暴之戰
唔知烏軍燈神 @hfceddie 有咩睇法?歡迎入黎探討下

提示: 違規內容已被屏蔽
司機咪好瘀!

烏克蘭抵撚死.

1. 參與北約擴張
2. 選了個邪惡油態人做總統

抵撚死. 

中國不是參戰方或資助方,一定是贏家。
輸的是美歐烏俄。

係咪又用拖延戰術呀?一邊叫停,一邊運武器比佢........

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-2-4 15:42 發表
美德媒體都支持俄國為人類去納粹化既抗暴之戰
唔知烏軍燈神 @hfceddie 有咩睇法?歡迎入黎探討下
乜你無俾佢封咩?

美國就不嬲只會食野唔比錢兼問番你羅錢, 係啦依家日日免費送飛機大炮比你保家衞國啦, 大都 on dog dog

引用:
原帖由 tinnit 於 2023-2-4 16:24 發表

乜你無俾佢封咩?
有啊,所以我先用 @hfceddie 呢個方法通知佢,佢都可以入呢個貼討論下
佢無良知啫,我地唔會無良知

學香港二箭投降咪得囉

引用:
原帖由 ichthys2 於 2023-2-4 15:39 發表
美國 「新聞週刊」(Newsweek)引述瑞士「新蘇黎世報」(NZZ)報導,美國中情局局長1月密訪俄羅斯莫斯科,代美國總統拜登提議以........

割地求和之事,中國百 ...
信不過的文宣.

老美:吾好打啦,你欠我地好多錢啦,再打你還吾起,快D割地俾人后啦啦聲準備還錢

烏克蘭就比司機消滅

德國都話啫!連美國都放風想講和?唔係化!

睇落美債真係好唔掂喎!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]