• 瀏覽: 26,465
  • 回覆: 176
  • 追帖: 1
+24
點解唔比烏克蘭各區公投,烏克蘭唔少人同俄羅斯係同族,除咗司機同佢班僱傭兵

引用:
原帖由 ichthys2 於 2023-2-4 15:39 發表
美國 「新聞週刊」(Newsweek)引述瑞士「新蘇黎世報」(NZZ)報導,美國中情局局長1月密訪俄羅斯莫斯科,代美國總統拜登提議以........

割地求和之事,中國百 ...

又話要打埋最後一個烏克蘭人先停戰

其實係果D地方民眾已公投加入俄羅斯 
他們形容烏政府納粹暴君⋯

起碼要50%啦...

引用:
原帖由 ichthys2 於 2023-2-4 15:39 發表
美國 「新聞週刊」(Newsweek)引述瑞士「新蘇黎世報」(NZZ)報導,美國中情局局長1月密訪俄羅斯莫斯科,代美國總統拜登提議以........

聽講烏政府內激進派反對

假新聞,美國肯美國軍工企業都唔肯😉

無著數嘅嘢滷味點會做,再拖落去就算拖得死俄仔都會同佢攬炒,勾周亂局滷味撈唔少利益(策略及經濟上),北雞又已如願斷咗,聞煮黨又要開始策劃大損,唔可以有至命把柄俾對家抓春袋,叫停都唔係即刻可以停,係時候開始收韁,再唔收手又只會搞死自己

引用:
原帖由 tinnit 於 2023-2-4 16:24 發表

乜你無俾佢封咩?
同美國一樣,封到自我封閉,無人理佢。

引用:

叫宅男司機割左春袋同第三隻腳就差唔多😂🤣

引用:

重點係,點解係美國同俄羅斯講,烏克蘭連最基本既主權都無了,仲話係民主自由國家。

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2023-2-4 16:33 發表
其實係果D地方民眾已公投加入俄羅斯 
他們形容烏政府納粹暴君⋯
納粹烏軍不斷恐襲入俄四州

都係口水戰。

on 99 俾屍機不停燒錢,自己就袋袋平安,又做人民英雄

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2023-2-4 16:30 發表
德國都話啫!連美國都放風想講和?唔係化!

睇落美債真係好唔掂喎!
係美債賣唔出兼被拋售,美元高位回落,美軍火無法供應!

應該沿第聶伯河劃界,並協助俄裔人口回歸俄羅斯,再加烏克蘭去納粹去軍事化
再咁打落去,世界多地相繼去咪元化,咪國都冇力威嚇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]