• 瀏覽: 35,052
  • 回覆: 220
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 touya08 於 2023-2-4 10:46 發表

黃店壽司狼變成藍店元気營運模式😂🤣😂🤣這個攪笑
係喎,美記藍嗰喎!

班黃友家鄉而家真係跟咗藍店做法!情何以堪?!

咁瘀嘅

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-2-4 11:20 發表

係喎,美記藍嗰喎!

班黃友家鄉而家真係跟咗藍店做法!情何以堪?!

咁瘀嘅
好快會全連進行「裝修」😂🤣🤷‍♂️

引用:
原帖由 Kai_Fong 於 2023-2-4 10:47 發表
睇嚟日本嘅年輕一代, 已經愈嚟愈冇佢哋阿爸阿媽年輕嗰代咁有教養。
父母做晒社畜 日日做十幾廿個鐘 瞓得兩個鐘 邊得閒理?

索性唔生 少子化

窮鬼先會食迴轉壽司嘅。正如我地係街邊吉魚旦,煎釀三寶同豬大腸。然後要求檔主唔好噴口水一樣咁on9

引用:
原帖由 touya08 於 2023-2-4 11:21 發表

好快會全連進行「裝修」😂🤣🤷‍♂️
唔出奇,日本真係晚上出現好多黑衫曱甴!

作晚仍見人在等候區等入座, 鄉下 DNA 不變。

引用:
原帖由 siuroy123 於 2023-2-4 11:23 發表

父母做晒社畜 日日做十幾廿個鐘 瞓得兩個鐘 邊得閒理?

索性唔生 少子化
可能都係這原因,所以日本人先唔想生小朋友!
其實,日本父母發佢佢哋辛苦養大的女兒,被人滾做免費天使,日本叫公廁

有邊個仲敢再生育

其實去到日本,仲要食壽司郎,真係低等人一族

引用:
原帖由 newbieb 於 2023-2-4 10:22 發表
日本真係一代不如一代,啲首相都係一蟹不如一蟹,英美日何其相似,物以類聚。
當然架
佢地逆咗世界,犯咗最大嘅罪
唔會出到勁人架喇
佢地除咗滅國從新洗牌,都無乜方法

引用:
原帖由 hermanherman 於 2023-2-4 11:29 發表
作晚仍見人在等候區等入座, 鄉下 DNA 不變。
係呢!

相信不少香港去到日本,都會發現日本東京好多出名方,竟然超多香港的黑衫人云集!

所以我去九洲四國玩好過

引用:
原帖由 hamchung 於 2023-2-4 08:49 發表
唔單止呢條友嘅,在youtube 都睇到有唔少其他靚仔咁樣玩
https://youtu.be/pUHS-IMEoEk
日本今次事件令人醒覺食店食物和用具有被人惡意污染的衛生問題。

而香港的食店實在不能掉以輕心,因為香港有一班反社會人格的汪施仆班,唔排除佢地有樣學樣去攪別人的食店。。。

引用:
原帖由 Kai_Fong 於 2023-2-4 10:47 發表
睇嚟日本嘅年輕一代, 已經愈嚟愈冇佢哋阿爸阿媽年輕嗰代咁有教養。
手jokes 叫廢佬早死早著,此如是,家鄉想必如是。🤔🤔🤔

引用:
原帖由 newbieb 於 2023-2-4 10:22 發表
日本真係一代不如一代,啲首相都係一蟹不如一蟹,英美日何其相似,物以類聚。
乜都話要自由嘅代價

如果係大波架妹,可能結果唔同,好多宅男去吃口水尾

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-2-4 08:55 發表

一巴摑醒日本一開關就話日本係家鄉班春仔囉

急急趕過去, 原來係去食日本人的口水尾或鼻涕喎, 仲可能因而染疫添
體驗大和民族嘅自律