• 瀏覽: 2,021
  • 回覆: 9
日本擁有許多知名溫泉景點,受到當地人及遊客喜愛。不過,靜岡縣警方近日公布搗破一個偷拍集團,集團成員故意引誘女性友人泡溫泉,趁機在全國各

日本 AV 好多都是用溫泉作背景。

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1902988/即時-國際-露天溫泉│日警破全國偷拍集團-網上販賣落藥性侵片-拘16人涉逾萬女性

原來真做

小題大做, 日本一向都有呢啲嘢㗎啦.

引用:
原帖由 banjo. 於 2023-2-4 08:11 發表
小題大做, 日本一向都有呢啲嘢㗎啦.
AV大國好正常!

引用:
原帖由 janjanjanus 於 2023-2-4 08:37 發表

AV大國好正常!
咪就係, 喺咸網打入'盜撮', 睇到眼盲都未睇得哂.

其實日本AV已揭露日本而家的民風了, 

不少AV都標題係用性藥來催動誘姦婦女而得米的方法, 
但不少女人仲儍下儍下咁

估計而家不少日本人台灣人都被洗腦成咁樣

那些哈日族可憐亦無知

小日本AV大國=阿三國強姦大國

引用:
原帖由 banjo. 於 2023-2-4 08:43 發表

咪就係, 喺咸網打入'盜撮', 睇到眼盲都未睇得哂.
我估計咸網都起碼過千套呢D片
隻隻暈晒, 背景又黑抆抆咁那些, 根本讓人睇犯罪過程, 
日本人性格不嬲就最叻扮友情, 當佢朋友就會食過黎. 
AV片內都揭示了那些甚麼隣居, 老公的boss, 孩子的朋友用咁招就可以成功姦了女主角

日本人真面貎

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-2-4 08:52 發表

我估計咸網都起碼過千套呢D片
隻隻暈晒, 背景又黑抆抆咁那些, 根本讓人睇犯罪過程, 
日本人性格不嬲就最叻扮友情, 當佢朋友就會食過黎. 
AV片內都揭示了那些甚麼隣居, 老公的boss, 孩子的朋友用咁招就可以成功姦了女主角

日本人真面貎
呢啲所謂偷拍集團, 冰山一角而已.

喺邊度可以睇到呢啲好片呢!?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]