• 瀏覽: 40,085
  • 回覆: 338
  • 追帖: 1
+12
美國國防部周五(3日)就境內空域出現疑似中國間諜氣球召開記者會,質疑中方指有關飛艇屬民用性質的講法。美國國防部發言人賴德...

美國都幾好笑,既然質疑飛艇不是民用,但又任由飛艇在自己國家境內繼續飛行,這不是承認了飛艇沒有問題嗎!?那還投訴什麼!?

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intn ... 0204_00992_001.html

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2023-2-4 05:14 發表
美國國防部周五(3日)就境內空域出現疑似中國間諜氣球召開記者會,質疑中方指有關飛艇屬民用性質的講法。美國國防部發言人賴德...

美國都幾好笑,既然質疑 ...
既然國際法不可入侵領空,那伊拉克,伊朗,敍利亞,利比亞.....你老尾又入侵人地領空??

中國明明自己錯仲要幫佢死撐,可以咁大聲話美國唔啱?
咁我入去你間屋痾屎都可以責怪你做乜唔鎖好門俾我入到黎囉

提示: 違規內容已被屏蔽
自己做錯可以講成人地既錯
😨😨😨
唔怪得全世界既人都鄙視你地啦

引用:
原帖由 Morningsky 於 2023-2-4 06:18 發表
中國明明自己錯仲要幫佢死撐,可以咁大聲話美國唔啱?
咁我入去你間屋痾屎都可以責怪你做乜唔鎖好門俾我入到黎囉
你出世遲了,美國U2機當年在中國領空橫日子你在哪

軍用飛艇係點架樣架?有無圖睇下?唔該師兄?

終於發現「違反國際法」係不可接受嗱?

引用:
原帖由 賺DD 於 2023-2-4 07:55 發表

你出世遲了,美國U2機當年在中國領空橫日子你在哪
佢話晤記得左

嚇到美狗賴L哂屎, 大快人心.

美國想講, 中國已對美國發動戰爭?

美國自己有需要時就叫人遵守國際法,自己卻無視及踐踏國際法。

引用:
原帖由 mooska1825 於 2023-2-4 07:54 發表
自己做錯可以講成人地既錯
😨😨😨
唔怪得全世界既人都鄙視你地啦
做乜講美國?

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2023-2-4 05:14 發表

美國都幾好笑,既然質疑 ...
因為老尾想抄功課囉 

你鍾意咪當中國發動戰爭入侵你囉,打過黎吖!驚呀?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]