• 瀏覽: 40,206
  • 回覆: 338
  • 追帖: 1
+12
引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2023-2-4 05:14 發表
美國國防部周五(3日)就境內空域出現疑似中國間諜氣球召開記者會,質疑中方指有關飛艇屬民用性質的講法。美國國防部發言人賴德...

美國都幾好笑,既然質疑 ...
喺美國地對空導彈,空對空導彈 瞄準唔到高空非金屬物品呀  

引用:
原帖由 Morningsky 於 2023-2-4 06:18 發表
中國明明自己錯仲要幫佢死撐,可以咁大聲話美國唔啱?
咁我入去你間屋痾屎都可以責怪你做乜唔鎖好門俾我入到黎囉
中國自己承認左喎,話係民用唔係軍用,但美國話唔信但又唔射佢落嚟由得佢繼續飛,其實今次明顯係美國想小事化大,到時會唔會話中國入侵美國,充公中國財產?

引用:
原帖由 萬家粗俗的阿權 於 2023-2-4 09:32 發表

低能人任小學雞, 請諗吓, 國與國之間, 誰人定對錯?
佢晤識回答ga la......

引用:
原帖由 Morningsky 於 4-2-2023 06:18 AM 發表
中國已承認咗點為之死撐呢?

引用:
原帖由 Morningsky 於 2023-2-4 06:18 發表
我個仔個氣球飛咗過你屋企,有乜問題?

尾角識國際法?用無人機暗殺主權國領導人。

美國喺默克爾電話裝偷聽器又點計呢。

引用:
原帖由 foolishapple 於 2023-2-4 09:10 發表
個氣球無郁到,地球會自轉㗎馬你識唔L識㗎
呢個講法無得駁你,you win  

引用:
美國國防部周五(3日)就境內空域出現疑似中國間諜氣球召開記者會,質疑中方指有關飛艇屬民用性質的講法。美國國防部發言人賴德...

自由航行

引用:

一個爛鬼氣球老美泱泱大國都驚到瀨屎

尾國就係咁,賊喊捉賊

違反國際法是佢老味的專長,侵犯別國是佢老味的嗜好,今次比佢嘗試一下啦!

引用:
原帖由 mooska1825 於 2023-2-4 07:54 發表
自己做錯可以講成人地既錯
😨😨😨
唔怪得全世界既人都鄙視你地啦
歐美=你的世界,其他國家民族不是人;Anglo Saxon是你先祖;一神二元是你唯一思維模式:西謊有一神代表絕對真理,地球上其他所有人一定是錯。

引用:
原帖由 mooska1825 於 4-2-2023 07:54 發表
自己做錯可以講成人地既錯
😨😨😨
唔怪得全世界既人都鄙視你地啦
你正正道出漁港曱甴嘅特質

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]