• 瀏覽: 40,175
  • 回覆: 338
  • 追帖: 1
+12
個氣球無郁到,地球會自轉㗎馬你識唔L識㗎

受天氣影響,氣像氣球失控被吹到美國有乜出奇。唔通美國用舊地圖“誤炸”南斯拉夫中國大使館就無問題?

自由飛行!抗議無效!!

其實駛乜用隱形戰機對美國佬,用氣球就搞掂啦🤪🤪

引用:
原帖由 lpj88 於 2023-2-4 08:27 發表
美國想講, 中國已對美國發動戰爭?
係氣球革命

老尾學人講國際法,又幾好笑🤭

美國都唔會理其他人感受,談咩接受與否

即是美國比人DKLM都唔敢還拖?

入L曬喎,係咪?

波波係大殺傷冇汽

引用:
原帖由 Morningsky 於 2023-2-4 06:18 發表
中國明明自己錯仲要幫佢死撐,可以咁大聲話美國唔啱?
咁我入去你間屋痾屎都可以責怪你做乜唔鎖好門俾我入到黎囉
明明自認係英國人,美國人,台灣人,日本人,但仲死賴係香港唔走仲可恥。

引用:
原帖由 Morningsky 於 2023-2-4 06:18 發表
中國明明自己錯仲要幫佢死撐,可以咁大聲話美國唔啱?
咁我入去你間屋痾屎都可以責怪你做乜唔鎖好門俾我入到黎囉
低能人任小學雞, 請諗吓, 國與國之間, 誰人定對錯?

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2023-2-4 05:14 發表
美國國防部周五(3日)就境內空域出現疑似中國間諜氣球召開記者會,質疑中方指有關飛艇屬民用性質的講法。美國國防部發言人賴德...

美國都幾好笑,既然質疑 ...
美國講國際法

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2023-2-4 08:43 發表

我DL老美,你頭馬以色列先幾日先入侵伊朗領空去炸人,請問有冇違反國際法呀你老味。
你搞錯了,唔係頭馬,以色列先係主人,佢邊有膽吠。

引用:
原帖由 遊樂人間 於 2023-2-4 09:34 發表

你搞錯了,唔係頭馬,以色列先係主人,佢邊有膽吠。
俾你快我一步覆左

記住講過不可接受,千祈唔好寬己嚴人😄

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]