• 瀏覽: 46,894
  • 回覆: 185
  • 追帖: 2
+4
引用:
原帖由 wize 於 2023-2-4 05:40 發表

佢偷拍係冇犯法
(上次個警察影裙底影唔到底褲都未有事)
但上載可能犯法
佢只要開心share俾美國partner,partner唔知點解會upload咗,就難啲入罪
人地係屋企. 點會無私隱. 禁鐘叫人出黎. 拍人內衣照.
已經明顯係犯法. 無打碼, 放上網, 更加係.

引用:
原帖由 bluelikejazz 於 2023-2-4 01:37 發表
影片分享網站Youtube最近湧現大批視頻帳戶,專門追擊性工作者以賺取點擊牟利,這批Youtuber以街拍為名大肆點相偷拍企街「鳳姐」的廬山真面目,又㩒鐘偷拍應門、只著性感內衣的「鳳姐」。有Youtuber更因此與「鳳姐」起衝突。有大律師指有關行為可能已觸犯私隱條例,及違反工作崗位歧視。

...
要影盧山真面目,應該追擊黑暴pink team塗蟲小隊更加多人有興趣睇

人哋都係打份工

呢D就真係小兒科~更仆街既係日本~攪完一劑~害到壽司集團一夜市值冇咗拾幾億港紙~  
https://www.youtube.com/watch?v=iRt2hkc8EjM

主圖嗰隻身形唔錯,拋離土瓜灣嗰啲幾條街

鳳姐都係搵餐食何必逼人太甚

油管人想揾阿媽?

人地都係賺D辛苦錢姐 咁巴閉去偷影高官啦

引用:
原帖由 bluelikejazz 於 2023-2-4 01:37 發表
影片分享網站Youtube最近湧現大批視頻帳戶,專門追擊性工作者以賺取點擊牟利,這批Youtuber以街拍為名大肆點相偷拍企街「鳳姐」的廬山真面目,又㩒鐘偷拍應門、只著性感內衣的「鳳姐」。有Youtuber更因此與「鳳姐」起衝突。有大律師指有關行為可能已觸犯私隱條例,及違反工作崗位歧視。

...
比條路人行吓啦!

引用:
原帖由 黃老邪 於 2023-2-4 09:41 發表

比條路人行吓啦!
而家啲人 邊係人

為錢 乜人情世故 都唔理

引用:

...
一樓一係香港係合法嘅,班低能咁玩法一定要告。

引用:
原帖由 阻住地球轉 於 2023-2-4 03:30 發表

咁賤格既人都有
香港人本性,世上只有香港人最鍾意自欺欺人自己賤格嘢唔講,只識賴內地人。

引用:
原帖由 ricowong2503 於 2023-2-4 02:36 發表
人哋已經要賣皮肉錢,仲要咁影相公布同古代遊街有乜分別?呢d人真係仆街,咁折墮,因住收尾果兩年呀!人哋都係有阿媽生搵兩餐姐
香港人就係咁賤格,拍人上網成慣例。

youtuber應追擊下毒販黑社會,點擊率肯定會仲勁。

拍人係不道德,不過話違反工作崗位歧視?

工作崗位???

交稅未呀???

有冇供強積金?

有冇遵守工業安全條例😂😂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]