• 瀏覽: 3,992
  • 回覆: 27
+3
美國國防部指在西北部蒙大拿州高空發現疑似收集軍事情報的「中國間諜氣球」。中國外交部今日(3日)承認該無人飛艇來自中國,但屬民用性質,用

中國大陸都冇邀請佢訪華,條友真係唔知醜!

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/realt ... 用飛艇誤入美領空-彭博-布林肯推遲訪華

Montana係美國中部內陸地區,
不是沿海城市,
一個民用飛船可以經過咁多個州,
如入無人之境?

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2023-2-4 00:58 發表
不是沿海城市,
如入無人之境?
耐人尋味

下次唔係飛艇!
你老美驚唔驚???
睇你老美借烏克蘭同俄打得咁開心,
死嘅唔係自己國民, 被摧毀嘅又唔係自己地方

提示: 違規內容已被屏蔽
根本冇中國人想見依條友

中國唔在乎.

來做show亂吠,毫無實則作用
耶倫也推遲?🤣

唔黎仲好,反正都係各自表述,講完就散~XD~~

引用:
原帖由 摸胸呻吟妖上身 於 2023-2-3 23:33 發表
美國國防部指在西北部蒙大拿州高空發現疑似收集軍事情報的「中國間諜氣球」。中國外交部今日(3日)承認該無人飛艇來自中國,但屬民用性質,用

氫氣球就氫氣球啦 
講到「無人飛艇」咁勁,老美仲唔捉鳩住你攞你著數咩  
呢啲氣象氫氣球香港天文台都成日放,隨風飄到去美國有乜奇!?仆街老美又想借題發揮攞著數!!!!

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2023-2-4 00:58 發表
不是沿海城市,
如入無人之境?
做乜要誇大一個氫氣球做「飛船」「飛艇」呢?
真係要改改佢啦!!!
普通一個「CCTV閉路電視」又要叫「監控鏡頭」!!自己攞嚟俾人捉痛腳!!!!

引用:
原帖由 johnny9236 於 2023-2-4 02:43 發表
下次唔係飛艇!
你老美驚唔驚???
睇你老美借烏克蘭同俄打得咁開心,
死嘅唔係自己國民, 被摧毀嘅又唔係自己地方
莫名其妙一個普通氫氣球要叫做「無人飛艇」!?想唔嚇死班美國佬都唔得啦!!!!

引用:
原帖由 banjo. 於 2023-2-4 08:46 發表
中國唔在乎.
只怕仆街美國佬好似日本佬當年蘆溝橋事件咁又借啲意入侵中國!!

good...就係唔想你嚟 

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2023-2-4 10:15 發表

只怕仆街美國佬好似日本佬當年蘆溝橋事件咁又借啲意入侵中國!!
上世紀既中國軍力同e+係無得比喇。
氣球都可無聲無色入咗老美境,
睇嚟老美驚多d.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]