• 瀏覽: 54,376
  • 回覆: 403
  • 追帖: 1
+16
引用:
原帖由 加燦 於 2023-2-5 06:54 發表

有講,但有心人扮失聰,唔畀老細知道佢哋連咁大個波飛入領空都唔知咁無能。
講乜?

美方從冇批准有個中國🇨🇳氣球在美國🇺🇸國土上空飛行

咪懶醒

引用:
原帖由 sakito520 於 2023-2-4 23:03 發表

大時大節氫氣球周街賣喎
個啲氣球好細,已經充好氣。用家係唔可以自己充氣。

淘寶個的直徑二、三米,係未充氣。如果網購,壓縮氣體會俾海關截住,話唔定要食官司。

引用:
原帖由 急焦長長壽包 於 2023-2-4 22:45 發表

你估小朋友玩泥沙呀?
係得Sorry噶咋,
咪似小朋友咁扭計啦~

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2023-2-5 11:09 發表

個啲氣球好細,已經充好氣。用家係唔可以自己充氣。

淘寶個的直徑二、三米,係未充氣。如果網購,壓縮氣體會俾海關截住,話唔定要食官司。
冇人叫你淘啫
https://shop.linde.hk/shop/zh/hk/54r-162

引用:
原帖由 佛口蛇心。十一 於 2023-2-5 12:08 發表

係得Sorry噶咋,
咪似小朋友咁扭計啦~
等美國🇺🇸又制裁

一個汽球可以打
入左南海美軍就自求多福了

引用:
原帖由 hamchung 於 2023-2-4 19:58 發表

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Fu-Go_balloon_bomb
二戰時日本仔玩過,炸過加州
係自殺式 襲擊,不過美國佬冇人傷亡,日本仔已經 墜毀死亡,蠢L過隻豬。搞笑空襲,笨賊殺人事件,而個個人係日本人。

點解要訪問呢啲邪惡軸心國

原本以為一個悶嘅週末,波波嘅出現令到香討出現黃藍大戰,好熱鬧😬😬

香討一早已經唔係討論區,只係立場表達區。為咗表達自己立場咩歪理都出,見怪不怪,好過癮。😬

自由航空 空域

引用:
原帖由 christ201430 於 2023-2-3 23:07 發表
中國外交部發言人周五(3日)表示,中國無人飛艇誤入美國領空,對事件表示遺憾。中方將繼續同美方保持溝通,妥善處理這次因不可

原來咁easy入美國領空

新 ...

引用:
原帖由 吳尊函 於 2023-2-5 16:03 發表

係自殺式 襲擊,不過美國佬冇人傷亡,日本仔已經 墜毀死亡,蠢L過隻豬。搞笑空襲,笨賊殺人事件,而個個人係日本人。
日本仔放咗9萬3千幾個攜彈氣球去炸加州,約有7百個到位,其他飄走咗,氣球係無人嘅,總共炸死咗6個美國人。

引用:
原帖由 hamchung 於 2023-2-6 08:25 發表

日本仔放咗9萬3千幾個攜彈氣球去炸加州,約有7百個到位,其他飄走咗,氣球係無人嘅,總共炸死咗6個美國人。
咁L多,對美國人真係好大傷害

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]