• 瀏覽: 54,328
  • 回覆: 403
  • 追帖: 1
+16
引用:
原帖由 急焦長長壽包 於 2023-2-4 11:05 發表

今次中國🇨🇳衰左,以後大把痛腳比人捉住,以後同人講嘢都冇可能大聲,中國🇨🇳信譽更加破產
我淨係知曱甴既信譽破產

件民間嘢黎,作測氣象用,唔使大造文章,煞有介事咁,個波係民間嘢控制力有限,受西風帶,受不可抗力影響,自由飛行,不可抗力咪即是天意咯,個天要隻波型飛艇自由飛行,天意黎,唔係故意,似乎同款嘅波,淘寶有得賣,都係人民幣26.8嘅,體積大過一個成人好多好多倍,應大過小巴好多,唔係兒童玩嗰啲波呀,真係笑死,林肯話為左個咁嘅波推遲行程,其實又冇人邀請佢,真係唔知醜,一路冇人理佢,冇人睬佢,係咪覺冇面想改變主意唔去,政棍都係常人要面架,咪瀨落個波度黎遮醜,瀨話因為個波嘅事件唔去,冇咁難睇,又係你老尾小丑一名,天大笑話!

引用:
原帖由 hk_mask 於 2023-2-4 13:30 發表

中國今次打臉美國,話相方都無公布訪問時間,只是美方某啲人自說自話!😶
情況咪去年佢老細去沙特一樣,送上門畀王儲奚落一番,美國又再玩多一次,今次中國次畀佢好下台叫佢唔好來。

引用:
原帖由 christ201430 於 2023-2-3 23:07 發表
中國外交部發言人周五(3日)表示,中國無人飛艇誤入美國領空,對事件表示遺憾。中方將繼續同美方保持溝通,妥善處理這次因不可

原來咁easy入美國領空

新 ...
中國認? 吹咁大

大陸真咸濕
全世界玩偷拍

引用:
原帖由 maria95 於 2023-2-3 23:14 發表
好正常
呢單野係國與國之中好撚嚴重
當年日本就係利用呢種方法打美國

美國其實有晒經驗
係呀裝咗核彈潻,所以美國佬唔夠膽打佢落來,美國佬咁L廢,唔死都冇L用,飛入咗美國境都唔知,中國唔洗用20馬赫高音速導彈,都可以搞掂美國,用時速3公里已經搞掂。

大陸西想引發戰爭

引用:
原帖由 havefun2014 於 2023-2-4 15:38 發表

腦殘嘅咪信囉!香討好多呢啲人🤪
既然你認為中國係故意放氣球過去,你老尾都唔敢打尻佢落來,真係羞家。  

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2023-2-4 18:39 發表

既然你認為中國係故意放氣球過去,你老尾都唔敢打尻佢落來,真係羞家。  
直情羞家!不過面係人哋俾,架就自己丟嘅!🤪

飛個氣球就可以延期
仲有十個八個未飄到過去

我覺得要防範布林肯這個負面小人!!!他的套路已經被睇穿!!!就是將負面事情化大然後順勢而上借題發揮做文章!!!小事化大!!!製造更大的負面效應!!!其實他根本沒有誠意來中國!!!一有小風波發生就立刻將事情複雜化負面化!!!

老美一向都好自豪,用佢架SR-71  黑鳥偵察機,自出自入咁飛入好多國家領空偵察架喎,仲畀阿爺擊落咗一架 當時都算一流嘅U2偵察機。

北斗已經成網,仲有冇需要靠個氣球?

引用:
原帖由 maria95 於 2023-2-3 23:14 發表
好正常
呢單野係國與國之中好撚嚴重
當年日本就係利用呢種方法打美國

美國其實有晒經驗
當年即係幾時?係邊單野?🤔🤔

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]