• 瀏覽: 5,601
  • 回覆: 45
+4
在美國國務卿布林肯下周日(5日)訪華前夕,美國國防部周四(2日)表示,美國政府正在監視一個過去幾天一直美國北部上空盤旋、

有氣求自遠方來,美共軍方不翼落乎
價值連城的防空系統冇反應,飄到頭頂先派F22出迎,趣聞

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20230203/bkn-20230203065024267-0203_00992_001.html

放屁飄去 都出f22??

藉口,根本唔想打佢落黎,咁就可以繼續炒作中國威脅論。

引用:
原帖由 eliskw 於 2023-2-3 21:19 發表
可能未買到洗衣粉,屈唔到中共生化襲擊美國本土,等下啦,搵緊啦!

「為地面安全不擊落」?咁可以派人捉住佢落嚟,氣球啫,唔係核蛋😂🤣😂🤣🤷‍♂️

引用:
原帖由 touya08 於 2023-2-3 22:52 發表
「為地面安全不擊落」?咁可以派人捉住佢落嚟,氣球啫,唔係核蛋😂🤣😂🤣🤷‍♂️
可能F22都鎖定唔到個氣求,咪話不擊落囉

難怪9/11死咁多人。

不敢打

引用:
原帖由 eliskw 於 2023-2-3 21:19 發表
如果個氣求裝住神經讀戲呢? 在空中爆,後果,美共政權被問責駛唔駛倒台?

美共本土原來咁脆弱,唔怪得長期裝假狗扮軍事強國啦

中國下左步好棋@_@講完~~

引用:
原帖由 T2. 於 2023-2-3 20:36 發表
在美國國務卿布林肯下周日(5日)訪華前夕,美國國防部周四(2日)表示,美國政府正在監視一個過去幾天一直美國北部上空盤旋、

有氣求自遠方來,美共軍方不翼落 ...
美國人唔敢擊落佢,因為開咗個先例驚以後去中國周邊的偵察機,軍艦會比解放軍同樣對待。

引用:
原帖由 神殿老子 於 2023-2-4 12:23 發表

美國人唔敢擊落佢,因為開咗個先例驚以後去中國周邊的偵察機,軍艦會比解放軍同樣對待。
咪係,有大把理由唔可以對大6出手

氣球入面裝滿彩紙碎🎊

引用:
原帖由 神殿老子 於 2023-2-4 12:23 發表

另一角度,美共雖然把口幾強硬軍事威嚇,但係面對真入侵,都係唔敢妄動
大6呢次贏到爆炸 

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]