• 瀏覽: 32,710
  • 回覆: 234
+7
引用:
原帖由 人之初大大 於 2023-2-3 14:12 發表
繼美國指發現本土上空出現懷疑屬於中國的間諜氣球後,加拿大軍方2月3日發表聲明,指偵測到一枚疑似高空間諜氣球,北美防空司令部(NORAD)正展開監

d小朋友玩輕氣球斷線飛左去美加已經嚇到尻縮,老尾怕中國已經寢食難安🤪

幾時返左去石器時代, 偵測要用氣球 
要幾蠢先會信...

班西人真係想笑鳩死人

嘩!加麻大真係忠心到丫。

老美派Ironman或者叫Superman飛上去攞佢落嚟囉!又或者係Tom Cruise拍緊Mission Impossible N啫!

引用:
繼美國指發現本土上空出現懷疑屬於中國的間諜氣球後,加拿大軍方2月3日發表聲明,指偵測到一枚疑似高空間諜氣球,北美防空司令部(NORAD)正展開監

應該係本港天文台所放之氣球, 鬼佬少見多怪, 未見過呢!?

引用:

證據呢?證據呢?證據呢?證據呢?證據呢?證據呢?證據呢?證據呢?證據呢?證據呢?證據呢?證據呢?證據呢?證據呢?證據呢?證據呢?證據呢?證據呢?

個氣球係咪巴C光年樣架

引用:

聽不就算了,只是老作兼老屈

引用:
原帖由 EUSIDEO 於 2023-2-3 14:43 發表
有咩証明個氣球係中國?
美國人講嘢邊使要証據

加拿大這隻狗果然醒目!跟得上主人

又話要保障自由航行,怕什麼呢?

花園道26號有大量美藉間諜就真

由風力吹去美國至少一個月,美國佬唔係話有星鏈,間諜衛星辰早應該發現,美國佬越做越衰。

引用:

美國馬斯克日日有咁多衛星係人哋國家飛過又唔話係間諜衛星

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]