• 瀏覽: 32,748
  • 回覆: 234
+7
民間飛艇嘅型狀係球體定係長長地嘅橢圓體?仲以為飛艇一定係欖球型咁,老尾同契弟又話氣球-波波型,老尾五十幾年前已經登月,咁先進,而家就追蹤飛船都咁用力,飛艇好易認姐,乜誤認係氣球呀,飛艇可以飛好高咩,同飛艇飛得好快咩?又話老尾好勁,睇唔清楚隻嘢咩,隻飛艇民間嘢黎,作測氣象用途,普通料姐。無辦法喇,民間嘢控制力有限,受不可抗力影響,不可抗力咪即是天意咯,個天要咁都無符呀。我呢啲小市民唔識科學嘢,但見到呢個新聞覺好有趣。

引用:
原帖由 人之初大大 於 2023-2-3 14:12 發表
繼美國指發現本土上空出現懷疑屬於中國的間諜氣球後,加拿大軍方2月3日發表聲明,指偵測到一枚疑似高空間諜氣球,北美防空司令部(NORAD)正展開監

呢個 post 完全顯示豬家們既威力…….翻車啦;究竟豬家們是否天真又可愛,還是可憐又可悲呢!

尾國有自由航行,中國搞自由飛行,各有各做😂

加拿大!佢識條鐵咩!美國佬話有個中國屁放左係大氣層佢都話會聞到架喇!

自抬身價

即係咁;

引用:
原帖由 EUSIDEO 於 2023-2-3 14:43 發表
有咩証明個氣球係中國?
當今世界上沒有甚麼不是made in China的吧?
正所謂烏克蘭用俄羅斯導彈打其他人都入俄羅斯數,
估計都係咁上下。

屎眼聯盟

現在滿天間諜衛星,間諜氣球這些70年前嘅產物還有需要大造文章

歷史不斷重演
新時代八國聯軍

引用:
原帖由 人之初大大 於 2023-2-3 14:12 發表
繼美國指發現本土上空出現懷疑屬於中國的間諜氣球後,加拿大軍方2月3日發表聲明,指偵測到一枚疑似高空間諜氣球,北美防空司令部(NORAD)正展開監

有冇見到裡面有外星人呀 ?

疑似。

多西餘
中國有人造衛星高清相
使L搞d咁既野

華!咁次重唔人贓並獲?咁大個孔明燈飄過嚟,小粉黃可以總動員出盡力幫子主美爸搖尾吶喊!

又想屈落中國度?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]