• 瀏覽: 32,772
  • 回覆: 234
+7
引用:
原帖由 理+誠 於 2023-2-3 14:18 發表
幾時陰國、袋鼠、蘿蔔頭、泡菜佬都宣佈發現「間諜氣球」?
應該快㗎啦 哈哈

其實成個天宮係軌道仲有咁多衛星,仲用洗鬼氣球咩!

老味自己成日有發表衛星照片影金仔啲懷疑導彈發射坑啦,唔通中國要靠氣像探測器?

製造虛假消息,但又唔敢擊落,因為之後發現係氣像探測器畀人笑就真😂😂😂

加拿大人不知道天上有衛星的麼?

忠犬,跟住主子吠。

不論來自何方,呢舊野真係叫做「自由氣球」,隨風收集氣象資料的

引用:
原帖由 人之初大大 於 2023-2-3 14:12 發表
繼美國指發現本土上空出現懷疑屬於中國的間諜氣球後,加拿大軍方2月3日發表聲明,指偵測到一枚疑似高空間諜氣球,北美防空司令部(NORAD)正展開監

中國有偵測衛星,仲要用咁大個氣球去做軍事偵察,俾你班傻鬼佬肉眼都睇到,氣象衛星就唔出奇,用導彈射佢落嚟啦笨柒😆😆

氣球?

引用:
原帖由 EUSIDEO 於 2023-2-3 14:43 發表
有咩証明個氣球係中國?
D氣球一定印有Make in China 啦。

簡單嚟講,美國發現嘅係加拿大嘅,加拿大發現嘅係美國嘅

引用:
繼美國指發現本土上空出現懷疑屬於中國的間諜氣球後,加拿大軍方2月3日發表聲明,指偵測到一枚疑似高空間諜氣球,北美防空司令部(NORAD)正展開監

點解唔打佢落嚟證據?

睇吓大陸點解釋

勁抽啊去到咁遠

美畜歐畜精神病真係病得唔輕,原來美國領空是那麼容易就能進入的嗎?講都冇人信啦。這不也就是美國自編自導自演的把戲嚟。呃我唔到嘅!

引用:

呢班死鬼佬真麻煩

不如說華人樣貌是間諜😪

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]